Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26-28 éves férfiak! Ha a barátnőtök (20 éves) elmondaná, hogy terhes, hogyan reagálnátok?
Szeretnétek, ha megtartaná a barátnőtök a gyereket? Vagy elhagynátok emiatt?
(A korotokat is legyetek szívesek odaírni)
20/L
Hát ez az amiben nem tudunk válaszolni. Sok mindentől függ, főleg a másik fél személyiségétől. Először is... ha nem védekeztetek, akkor sz*pás, így jártatok, ha rossz volt a védekezés, nincs mit tenni... Ha kijátszottad, hogy így tartsd meg (hallottam már ilyet) dobnálak a p*csába, akármennyi idősek vagyunk ;))
F/16
Én 23 éves vagyok, párom 29 (F), úgyhogy nagyjából beleesünk az általad említett korosztályba.
Nagyon jó a kapcsolatunk, saját házban élünk, nemsokára össze is házasodunk, de ha teherbe esnék, nagyon kétségbe esnénk mindketten. Még tanulunk, nincs állandó munkánk, az anyagiakba egyszerűen nem férne bele most egy gyerek, hiába szeretnénk. Szóval bármennyire is fájna, az abortusz sajnos megkerülhetetlen lenne, mert megfelelő anyagi háttér nélkül felelőtlenség lenne megszülnöm.
Egyébként ahhoz is elég nyominak kell lenni hogy kiszakadjon a gumi.10 év alatt egyszer sem sikerült kiszankítanom.
Megérdemlitek xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!