Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért vagyok szerencsétlen a szerelemben?
:)
kifogások sora....:)
egyszerűen megijedt h odahaza rájönnek, vagy csak kiszórakozta magát...
az most mindegy! a lényeg ugyanaz! ki lettél használva ez a lényeg! Remélhetőleg legközelebb körültekintőbb leszel és jobban megpróbálod megismerni a pasit.
ez van sajnos..
de majd csak becsap egyszer nálad is a villám..
A szeretők sorsa általában ez.
Fiatal vagy még, lehet egy kicsit naiv is, nem kell egyből kétségbe esni, ha nem úgy jönnek össze a kapcsolataid, ahogy szeretnéd.
Tekintsd úgy, hogy ez eddigiekben értékes tapasztalatokat szereztél, amit a későbbiekben kamatoztatni tudsz. Tudod mit szeretnél, és tudod mit szeretnél elkerülni. Ennyivel is előrébb vagy.
szar ügy de így...búslakodni nem érdemes. főleg egy ilyen miatt...még ha tündérmesének indult akkor sem!
szépen megerősödsz, tuti csont és bőr is vagy már emiatt.
úgyhogy most menj és egyél valamit nézd meg mit találsz a hűtőben, meg egy ideje itt ülsz szóval igyál is valamit.
na az tényleg hülyeség, hogy akkor talál rád mikor nem várjuk nem számítunk rá...akkor még mindig szűz lennék én is :)
nem azt mondtam h vesd magad rá az első pasira, hanem ismerkedj tovább, aki neked is tetszik ismerd meg és ha nem jön be nem olyan mint gondolod mint amilyennek látszik akkor pápá
ez benne van a pakliban.
az egy dolog amit gondolna rólad 1-2 srác és az 1 másik dolog , hogy az valóban ugy is van-e?
mert elvileg ugye nem :)
És másik városka messze van? próbálj máshol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!