Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a helyzet, hogy nagyon szerencsétlen vagyok lányok terén, tanácsokat várok (? )
Az a baj velem, hogy félek megszólítani lányokat, mert attól félek, hogy visszautasítanak, vagy kiröhögnek. Tanácsokat szeretnék kérni, hogyan kell hozzákezdeni, és valahogy el kéne ijeszteni a félelmem :D
Tanácsokat előrre is köszi.
Tudod én nem vagyok kocka, mint egyesek :)
Ha már valaki béna a lányok terén egyből szét kell oltani? Látszik, hogy itt már szinte több a s*ggfej mint a normális -.-
Kezdjük azzal, hogy hány éves vagy. Nem mindegy, hogy 12 vagy 21...
Amúgy értelemszerűen gyakorlat teszi a mestert. Ha normálisan, illemtudóan, de határozottan (viszont nem letámadósan) közelítesz feléjük, akkor is benne van a visszautasítás a pakliban (ehhez hozzá kell szokni), de jó eséllyel nem fognak kinevetni. És maga a visszautasítás sem "gáz", mert teljesen természetes, hogy valakinek nem jön be valaki, vagy pedig esetleg már foglalt a kiszemelt.
Köszi :D Végre egy rendes válasz.
Megfogadom a tanácsod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!