Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha voltál már hűtlen, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha voltál már hűtlen, hogyan élted át a helyzet lelki részét?

Figyelt kérdés

2012. jún. 2. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Nehezen megbünhödtem érte bár megbocsátott én akkor is sajnálom az egészet és bánom hogy ilyen csunyán elbántam vele.
2012. jún. 2. 19:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Voltam. Gólyatáborban holtrészegen lesmároltam egy csajt. A tábor végén kocsival jöttek értem, mert pont az utánra volt beidőzítve az összeköltözés. A kocsiban apám, az akkori barátnőm, meg az anyja. Természetesen nem mondtam el. Számomra semmit nem jelentett az eset, csoda, hogy egyáltalán emlékszem rá, neki meg csak fölösleges fájdalmat okoztam volna. Szenvedni szenvedtem helyette is.

Utána 1-2 hónapig egy alávaló mocskos szemétládának tartottam magam, aki nem érdemli meg, hogy vele legyen. Kb. bármelyik másodpercben el tudtam volna magam sírni. Utáltam magam amiért titkolózom és átverem. Minden nap vagy százszor megfogadtam, hogy ilyet soha többet, senkivel.

Pár hónap múlva aztán ez kikopott belőlem, ahogy halványult az emlék. Idővel jelentőségét vesztette, ahogy egyre jobban beláttam, hogy jól tettem, hogy nem mondtam el.

2012. jún. 2. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Amikor hutlen voltam fiatal voltam nagyon mindenheten mas pasival smaroltam.Nem ereztem semmi fajdalmat...kesobb masik kapcsolarban mar leis fekudtem masik sraccal aki jelenleg a baratom aztal csaltam es azert csaltam mert egyszer smarolt egy lannyal meg amugyis azt hamgoztazza mindig h elottem mekkora no csabasz volt sose bantam csak is a legvegen mikor szakitottunk fajt h o borzasztian szerelmes volt belem es ezt tetten vele.neha kisertett a gondolat es azota visszagondolva jo hulye voltam h fajdalmat okoztam nem tudom megmagyarazni miert de ma soha tobbet nm tennek ilyet senkivel sem.
2012. jún. 29. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!