Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért vagyok szerencsétlen a szerelemben?
alig akad olyan ember aki nem csalódik az életben egy párjában sem....
De mindenki átvészeli, még ha úgy is gondolja, akkor h "húúha én most meghalok, felakasztom magam" Túléli mindneki, az élet megy tovább.
Pasi és Nő az akad! Csak jellem és bizalom van kevés. Azt akinek megengeded h veled legyen azt meg kell ismerned, és amíg nem ismered eléggé, ne engedd közel a szívedhez és te se kerülj közel az övéhez. Szépen lassan nem kell kapkodni.
Ismerkedj tovább, kicsit körültekintőbben...lehet h csak a 9. pasi lesz az aki megfelelő lesz....ergo lehet h még pár pasin átmész...
A kérdés az hogy mi váltotta ki a legutóbb srácból, hogy ilyet mondjon neked!
Ok és okozat!
Sajnálom hogy csak ilyen tapasztalataid vannak a férfiakról.
De fenn állhat az a lehetőség is, hogy nem a "csak dugni akartam veled" okokból ismerkedtek meg veled eddig, és lehet, hogy benned is van olyan tulajdonság, ami kiváltja a másikból azt a reakciót.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!