Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj az, hogyha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogyha a nő gyereket szeretne?

Figyelt kérdés

A "Miért mániájuk a nőknek hogy család kell, gyerek kell?" című kérdés alapján.

Nem, tévedés. Nem veszekedni akarok, csak mondja meg már valaki, hogy miért van az, hogy nem elég, hogy sokan (tiszt. kiv.) csak a nemiszervet látják a nőben, megint sokan meg már azon sem látnak át, hogy mi a gyermekhiány következménye.

Szerintem a cégeknek azért érné meg a gyermeknevelést támogatni, mert ha sok gyerek van, sok a fizető ebből következően pedig több nő megengedheti magának, hogy szingli maradhasson. Van, aki ezt szeretné.

Megint más boldog családot és (viszonylag) nyugodt életet tűzött ki célul.

Miért baj ez?

2012. júl. 11. 16:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

19: Olvasd el a hozzászólásomat (2. voltam). Azt kihagytam belőle, hogy a nők természetesen akkor is kaphatnak "kritikát", ha egyáltalán nem szeretnének gyereket.

Ilyenkor az a férfiréteg, aki hajlamos a "kritizálásra" éppen ezért fogja "támadni" őket. :)

De a 2.-ban leírtam, hogy épp így megkaphatja az is, aki kapcsolatban, vagy egyedülállóként szeretne gyereket. :)

(Engem nem igazán zavar a dolog, de a saját bőrömön tapasztaltam: egy soha nősülni, gyereket nem akaró illető először azt feltételezte róla, hogy nem szeretnék gyereket. Emiatt kezdett szépen kioktatni. Miután felvázoltam neki, hogy igen, "támadni" kezdett, hogy "mi nők" magunkhoz akarunk láncolni egy "szegény férfit"; aztán jött, hogy én egyedül is vállalnám- mire "lenyúlnám szegény apától". Aranyos volt, nem haragszom rá, csak picit bemutatom a "tipikus" férfias gondolkozást a kérdésben: és hozzáteszem, szerencsére közel sem igaz mindenkire!)

2012. júl. 11. 17:56
 22/29 anonim ***** válasza:

*rólam

Tehát, először jött az, hogy "önző feminista" módjára rombolom a társadalmat, így is fogy a népesség.

Másodjára, hogy szegény férfiakat kihasználják a nők, házasságba kényszerítik.

Harmadjára voltam a "legrosszabb": olyan ember, aki csak "spermadonornak" tekinti a másikat, és megfosztja a gyermekétől.

Ezek után a "variációk" után megkérdezem kedves nőtársaimtól: a hasonló férfiaknak mikor lehetünk "megfelelőek"? Érdemes egyáltalán próbálkozni? :)

(Mert szerintem az ilyenek esetében egyértelműen: nem). :)

2012. júl. 11. 17:59
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Alapvető szabály ezen a bolygón, hogy a nő bármit is csinál, minden esetben leköpnivaló hulladék, és ha az ellentétét csinálja, akkor még nagyobb szenny. Egy nő jót nem tehet ebben a társadalomban.

Ha gyereket szeretne, akkor spermavadász, idegbeteg, gyerekmániás beszűkült pi.csa. Ha nem akar gyereket, akkor karrierista feminista önző pi.csa.

Ha nem szereti az anált és nem szopik elég lelkesen, akkor frigid fapina. Ha szereti a szexet, és esetleg több partnere volt, mint a megengedett, akkor nimfomán rib.anc.

Ha vékony, akkor anorexiás csontkollekció, akin nincs mit fogni. Ha gömbölyűbb, akkor undorító bálna.

Ja, és amikor egy nő meghasadó pszichével ennek mindnek próbál megfelelni, de mégsem megy neki, akkor meg álszenten csodálkozik a társadalom, hogy "Jéé, olyan idegbetegek meg hisztizősek manapság ezek a hülye pi.csák! Ki érti a nőket?!"

2012. júl. 11. 18:34
 24/29 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló: azért ne lásd ilyen negatívan. Sőt- ne foglalkozz vele.

Talán rég megunt szöveg, de egy nő akkor lehet igazán önmaga, ha nem próbál ezer felé szakadni, hogy "mindenfelé" megfelelhessen. :)

Na meg. Azok a férfiak, akik ennyifélét várnak (és közben egyik sem jó) maguk is elég hasadtak lehetnek, nemde? :)

2012. júl. 11. 18:42
 25/29 A kérdező kommentje:

#23:

Erre van egy trágár, ámde igaz mondás:

"Válogatós f@szn@k kutyában a helye!":)

Amúgy egyetértek, léteznek meghasadt férfiak is, nem kell aggódnod.

Itt már világméretű a probléma.

2012. júl. 11. 18:45
 26/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kifogás az ország rossz anyagi helyzete arra, hogy kevés a gyerek. A nagymamámék 7-en voltak testvérek és zsíroskenyéren, cukroskenyéren és krumplipaprikáson nöttek fel. Nem volt akkoriban nagy flanc meg pénz, szorgalommal teremtettek maguknak jobbat. És manapság nem olyan rossz a helyzet azért, mint az I. Világháború után... Siralmas, hogy egyáltalán vitázni kell ilyen dolgokról. Aki azt írta, hogy a nök sosem elég jók, annak igaza van. Megkaptam, hogy karrierista vagyok, mert igenis fontos számomra az egyetem, megkaptam, hogy alkoholista vagyok, mert a barátnöimmel szokásunk becsiccseteni hétvégenként. Pedig akkor mehet a pasi is haverozni, mindig ez után sírnak! Én a barátnöimmel, ö a haverjaival, mégsem volt jó... Elegem van a férfiakból! Szeretnék gyereket majd késöbb, de valóban nem az az elsödleges, hogy spermadonort keresek a férfiakban, hanem a férfit akarom elöször és ha férfinek jó, akkor apának is az lesz... 21/N.
2012. júl. 12. 20:12
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem baj csak ne tőlem!! Nincs bajom a gyerekekkel de sajátot nem szeretnék. Viszont ezt nehéz lesz megértetnem a barátnőmmel/párommal.

24f

2012. júl. 29. 13:20
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem baj az, csak olyan ferfitol akarja, aki tole is szeretne gyereket. En sok olyat ismerek aki megbanta, hogy gyerekei vannak. Ez nem arrol szol, hogy nem szereti oket (bar meg olyan is van) hanem, hogy mas eletre vagyott. MI sem tervezzuk pedig a kor es az anyagiak is meglennenek hozza. Viszont en azt gondolom, nem mindekinek valo a gyerek, es annyi mas dolog is van az eletben, a vilagban. Inkabb berogzodot ez, hogy gyerek, de azonnal. Az vallaljon gyereket, aki vagyik erre, es ugy erzi ez fogja kiteljesiteni az eletet. Az olyanokbol lesznek a jo szulok, en azt gondolom. Tehat a kerdesre visszaterve itt foleg a feri erettsegerol van szo, mert ha meg nem erett ra, es nem vagyik ra, csak nyug lesz neki. Akkor pedig majd a feleseg elegedetlenkedhet orokke, hogy milyen rossz ferj es apa. Masik dolog az anyagi felelossegvallalas. A ferfiak tudjak, hogy ez elsosorban az o feladatuk, masodsorban a noe.(pl ha a no otthon van, takarit foz,vigyaz a gyerekre es a ferfi dolgozik, azt meg normalisnak mondhatjuk. Viszont ha ez forditva van, akkor ferde szemmel neznek az emberek, es nem szamit normalisnak).
2012. júl. 29. 14:29
 29/29 anonim ***** válasza:

Utolsó, azért én olyat sem látok már sokat, hogy a nő otthon takarít, mos főz, gyerekre vigyáz, és ez teszi ki az életét.

Szerintem meg a normális: ha mindkettő dolgozik is, de egyik sem túlzottan "karrierista", és megosztják a házimunkát is. Így egymásra is, a gyerekekre is több idejük marad. :)

2012. júl. 29. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!