Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj az, hogyha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogyha a nő gyereket szeretne?

Figyelt kérdés

A "Miért mániájuk a nőknek hogy család kell, gyerek kell?" című kérdés alapján.

Nem, tévedés. Nem veszekedni akarok, csak mondja meg már valaki, hogy miért van az, hogy nem elég, hogy sokan (tiszt. kiv.) csak a nemiszervet látják a nőben, megint sokan meg már azon sem látnak át, hogy mi a gyermekhiány következménye.

Szerintem a cégeknek azért érné meg a gyermeknevelést támogatni, mert ha sok gyerek van, sok a fizető ebből következően pedig több nő megengedheti magának, hogy szingli maradhasson. Van, aki ezt szeretné.

Megint más boldog családot és (viszonylag) nyugodt életet tűzött ki célul.

Miért baj ez?

2012. júl. 11. 16:40
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

#9: De a barátnőd is csak EGY ember.

Többség. Szerinted a nők többségét csupán önzés vezérelné?

Hány nőtől hallottad még ezt?

Ha tapasztalt vagy és a szám 10 fölé rúg, valamelyest hiszek neked, de h csak egyetlen ember alapján alkotsz véleményt...

És a férfiakról mi a véleményed?

2012. júl. 11. 17:25
 12/29 A kérdező kommentje:

#9: Nem provokáció, csak kíváncsiság.

Nem akarom, hogy bántásnak vedd az előbbit.

2012. júl. 11. 17:27
 13/29 anonim ***** válasza:

Valóban megérik az anyaságra = a gyerek mindennél fontosabb, az én "vérem", test a testemből, előbbrevaló nálam magamnál is. Ha kell, anyatigris módjára harcolok érte, akár az életemet kockáztatva. Nem egy státusz, nem egy "divat", nem ettől leszek elismert a társadalom szemében.

És másrészről: amellett, hogy az én vérem, annak az embernek a vére, akit társamul fogadtam, akit szeretek.

Így a gyereket jobban szeretem mindennél, és mindenkinél (ha pedig párkapcsolatban élek valakivel, akkor nem elválaszt tőle- mivel mindketten szeretjük- hanem összekapcsol; egymást is szeretjük benne).

Az összekapcsolásnál tehát itt közel sem arra gondolok, hogy a gyerek miatt maradnak együtt, akik utálják egymást. :)

2012. júl. 11. 17:27
 14/29 yuda ***** válasza:

Ffi-ként úgy tudom, alapvetően benne van a nőkben, mégha nem is tudatosan, hogy ahogy ketyeg a biológiai órájuk, egyre inkább akarnak gyereket.

Másik oldalt viszont, ha ismerkedés elején ez előjön, ettől a ffi megretten.

Miért? -mert a ffi a nőt akarja.

A nő gyereket akar.

Mindenesetre úgy vélem, ha egy nő csak a potenciális apát látja egy ffi-ban, és nem tud rá ffi-ként tekinteni, hanem azt nézi, hogy ettől a pasitól akarok gyereket- nos ez nem túl jó jel.

Akarjon persze, de ez másodlagos legyen. Az a jó, ha a ffi a nőt akarja, a nő a ffi-t és másodsorban akar tőle csak gyereket. Ha szeretik egymást, úgyis jön az természetesen, de előre mondani?.... az valamiért úgy jön ki, mintha nem is a ffi-t akarná, hanem gyereket. brrr

2012. júl. 11. 17:37
 15/29 anonim ***** válasza:

14. Értelek. És félig azt írtad, amit én is. Még azt is értem, miért "brrr" ha a férfi úgy érzi, ő csak "spermadonornak" kell (vagy komoly kapcsolatban azért, hogy a nőt ne szólja meg a társadalom, "biztos hátérrel" vállalja a babát).

Ezért írtam (azt hiszem, 2. válaszolóként) hogy veszélyes témába nyúlt a kérdező. :)

2012. júl. 11. 17:42
 16/29 anonim ***** válasza:

Hozzáfűzném: természetesen nagyon rossz megoldás ismerkedés elején előhozni, hogy "én gyereket akarok tőled, ezért házasodjunk össze / csinálj gyereket nekem".

De valamiféle "alapot" tudatni kell. Nem úgy, hogy a férfi megrettenjen, semmiféle felelősséget nem szabad rá terhelni. Rólam mindenki tudja, hogy szeretnék gyereket. Azt is tudják, hogy megfelelő társsal együtt, de nem minden áron!

Ha nincs ilyen, akkor egyedül. De sosem hozakodtam még ezzel elő senkinek, "kiforogta" magát a dolog, beszélgetés közben.

Nem a konkrét illetővel közöltem, hogy márpedig "tőle", hanem felvázoltam a hozzáállásomat a dologgal kapcsolatban (persze, ezt félreérthette).

Nekem fontos a gyerek, ahogy fentebb írtam: nem kizárt, hogy társsal, nem kizárt, hogy társ nélkül.

Nem mindenáron társsal, nem mindenáron társ nélkül.

És ez semmit sem vesz el abból, mennyire szeretem a társamat. :)

2012. júl. 11. 17:46
 17/29 A kérdező kommentje:

#14:

Én úgy választottam párt, hogy ez még bőven várat magára, addig még mindketten változunk. Még fiatalok vagyunk, élünk, de én elsődlegesen nem apajelöltre pályáztam, hanem egy olyan emberre, aki megért, akivel jól összeillünk, aki humoros és a vele eltöltött órák alatt boldogságot szerzünk egymásnak (nem csupán szexuális értelemben).

Én is megrémültem volna bevallom, ha már most lassan 20 évesen gyermeknevelésre buzdítanának, mert még nem érzem magam késznek erre.:)

Nem vagyok ellene, de egyelőre mással szeretnék foglalkozni, mert a gyerek teljesen lefoglalja az embert:)

2012. júl. 11. 17:48
 18/29 A kérdező kommentje:

De, fel kell hozzá készülni lelkileg, mert ha most jönne egy baba, akkor én fogalmam sincs, mit kezdenék vele.

Szakmám nincs, egy egyszerű érettségivel meg egy félig megszerzett diplomával meg egyelőre semmire nem megyek:)

2012. júl. 11. 17:49
 19/29 anonim ***** válasza:
Én még nem vettem észre, hogy bárki is "bajként" ítélné meg, hogy a nők gyereket akarnak. Sőt, tapasztalataim alapján a legtöbb férfi is szeretne gyereket. Én például nőként nem szeretnék, és pont ezért kapok rengeteg kritikát, szóval nekem kicsit furcsa a kérdésed.
2012. júl. 11. 17:49
 20/29 A kérdező kommentje:

#19:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__31..

Olvass bele, meg nézd meg a válaszokra adott értékeléseket!:)

2012. júl. 11. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!