Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinál nagy dolog ha azt mondja hogy szeretne tőlem gyereket?
A, Igen az mert nagyon szeret és veled szeretné eltölteni a hátralévő életét és családot akar alapítani!
B, Nem csak sex-elni akar.
Ezt neked kell tudnod eldönteni melyik verzióba sorolható. :)
ha magamból indulok ki akkor ez nagy dolog.
DE! Ezt nem így mondanám, hanem úgy, hogy ő Szeretne gyereket. Családot szeretne. Ő alapból ilyen ember, és neki az volt a lényeg h ehhez megtalálja azt a nőt akivel ezt el tudja képzelni!
nekem párom mondta, teljesen magától, és most múltunk egy hónapja egy évesek
annyira sokat vagyunk együtth nár szinteé lettársak vagyunk
25 évesek vagyunk, ő komolyabb a kortársainál
hál istennek nem szexmániás, nagyon nem, amúgy meg filmet nézünk, zenét hallgatunk, meg szeret xboxon játszani, rég kosarazott, akkor szeret gitározgatni
nem jár ubliba ahopgy én sem, tervezi az összeöltözést meg h majd ha lesz pénzünk két három év múlva akkor babázhatnánk is, sőt ham ost lenne félretéve pénz akkor azt se bánná h most terhes lennék, de ha becsúszna sem vetetettné el
meg mondta h nem sok barátnője ovlt eddig, de belém a legszerelmesebb, ennyire még sosem szeretett senkit, és én elhiszem neki, mert nekem volt sok pasim, elég helyesek is voltak, de mégis am ostanit szeretem a legjobban, és nekem ő az igazi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!