Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem szeretne gyereket?
Szia
Ne keseredj el !!
Az nem segít
Szerintem ezt mond meg neki,h el hagyod ha nem szeretne gyereket
és ha bele megy akkor valójába nem is szeret téged.
én úgy gondolom, h ha egy pasi 35 évesen is kifogásokkal jön a gyerekre, akkor 38 évesen sem lesz sokkal "érettebb/felkészültebb" rá, és a körélményeket sem biztos, h "alkalmasabbnak" fogja találni.
azt kellene érezzétek, h együtt vágytok ugyanarra.
(plusz: ez már csak az én rosszmájú megjegyzésem: talán azért keres egy pasi nála 1O évvel fiatalabb barátnőt, mert halogatni akarja az egyébként időszerű családalapítást. Hidd el vannak olyan srácok, akik ugyanarra vágynak, mint Te!)
a másik oldal: Persze azt is meg kell vizsgálnod, h csak ő tart-e el, és nem Te akarod-e belehajtani egy nagy felelősségbe. mert ha pl. nincs se kereseted, se megtakarításod, akor nem olyan egy egyszerű a gyermekVÁLLALÁS.
sok szerencsét Nektek/Neked!
Tisztában van vele, mekkora változást jelentene ez jelenlegi életetekhez képest. És lehet szeretne biztosabb anyagi hátteret biztosítani.
A kérdésed egy részét nem értettem: "Biztos vagyok benne hogy szeret de akkor miert nem?"
Nem látom az összefüggést....
23F
Gyönyörű... Zsarold ki belőle azt a gyereket azzal, hogy megfenyegeted: elhagyod. Biztosan a kívánt eredményt éred el, és nem azt, hogy más nőt keres majd magának, mikor elege lesz a terhesség miatti hangulatingadozásaidból, vagy a fél éve üvöltő csecsemőből. Mert ha nem akarja ő is a gyereket, csak a kényszer miatt egyezik bele, akkor ezeket komoly traumaként éli majd meg.
És te egyedül maradsz egy babával, férj nélkül.
Szóval: amíg ő nem akar gyereket, addig lehet nem is kéne szülnöd neki.
Ha ennyire nem bírod tovább, akkor pedig itt az ideje új pasit keresned, mert még minimum 2 év rámegy mire megtalálod a megfelelő partnert, akivel az életedet akarnád letölteni, és eljut olyan szintre a kapcsolatotok, hogy gyereket csináltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!