Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 1 éve nem szexeltünk a párommal. Mivel nagyon akarok már és megcsalni őt sem szeretném, így nagyon önző és köc$ög lennék vele szemben, ha úgy venném rá, hogy szexeljen velem, hogy ő egyáltalán nem akarja?
Természetesen nem megerőszakolásra gondoltam. Csak ha lelkileg hatással lennék rá: vagy szexelünk, vagy elhagyom őt örökre. Ekkor ő belemenne, és maximum nekem lenne jó, neki nem /ugyanis egyáltalán nem kívánja a szexet, semmi vágya nincs/.
Szűk 1 éve volt köztünk az utolsó alkalom. Már egy bő másfél éve antidepresszánsokat szed egy korábbi betegsége miatt, emiatt szűnt meg a nemi vágya. Emiatt nem is hibáztatom őt, de az a baj, hogy én iszonyatosan szenvedek, ugyanis előtte szinte tökéletes volt a szexuális életünk. 2 éve vagyunk együtt, már az első találkán szexeltünk...
Nagyon-nagyon szeretem őt, de megcsalni nem tudom. Ő sem akar elveszíteni engem, állandóan mondja, hogy ennek érdekében összeszedi magát /bár azt tudom, hogy ez nem rajta múlik/. Ezért gondoltam azt, hogy lelkileg nyomást gyakorlok rá: vagy tényleg szexelünk, vagy annyi. Voltak már romantikus pillanataink ez alatt az egy év alatt is, de akkor se jött össze a dolog kettőnk között. Ezért marad a vehemensebb módszer... Így amikor szexelünk, akkor éppen neki lenne rossz, és nekem jó.
Lehet, hogy kegyetlenség kicsit tőlem, de már nem bírom tovább. :((( Viszont ha belegondolunk, neki 1 éve egész jó, hiszen nem kellett szexelnie, elég toleráns voltam vele szemben, nem csaltam meg, és azt se mondhatja, hogy minden héten a szex-szel jövök... Többször volt már téma, ő ígérte meg, hogy lefekszünk egymással ekkor meg akkor, aztán természetesen semmi sem lett belőle.
Egyszerűen szeretném, ha végre kicsit már én is jól érezném magamat, akár annak árán is, hogy azalatt ő kellemetlenül!!! Remélem, megértetek engem, és nem mindenki fog elítélni. Az még mindig jobb volna, ha megcsalnám... /elhagyni pedig nem tudom, mert imádjuk egymást, és abba ő is belepusztulna/
26:
Köszi szépen, próbálok akkor bevetni, amit csak tudok! Hajlandóságot ugyan mutat arra, hogy jobb legyen, de ez a baj, hogy ő soha nem kezdeményez, ugye azért, mivel nincsen nemi vágya. Néha szokta nekem ő csinálni, bár sajnos azt is elég ritkán.
A kapcsolatunkat igyekszem feldobni majd, ahogy írtad. Nálunk egyébként kicsit probléma az is, hogy sokszor otthon ülünk és nézzük a TV-t vagy gépezünk /felváltva/. Sokszor ez a program. De nem is nagyon erőltetem, hogy menjünk valahová, mert mikor délután 4-kor végez a melóval és hazajövünk /szoktam elé menni/, akkor biztos fáradt már és inkább nem nyaggatom.
26 vagyok.
Pedig ez az életvitel még az egészséges nemi vágyú pároknál is tönkreteheti a dolgokat :S Ha fáradt akkor vidd el valahova hétvégén, vagy ha van szabija menjetek el egy kis nyugis romantikus szállodába, nemtudom hogy álltok anyagilag de már egész olcsókat is lehet találni. Felfedezni együtt a várost, sétálni, kirándulni, beülni vhova stb stb stb egy egész hétvége amikor csak egymással vagytok elfoglalva nincs TV nincs internet csak ti ketten. Ha szerelmes, akkor nincs az a fáradtság ami miatt ne lenne ehhez kedve.
Igen, többször volt ez már téma, hogy elmennénk hétvégén valahová. Ha nem is nyaralni, vagy szállodába /anyagilag most egyikünk sem áll túl jól/, de legalább sétálni ide-oda a városban. Csak az a probléma, hogy annyira bepunnyadunk mindig, hogy soha nem lesz belőle semmi. Habár most a nagy meleg is közrejátszik, nem csoda, ha ilyenkor nem akar menni. Ebben a kánikulában sok embernek nincs kedve kimozdulni.
Mondjuk most eljön 1 hónap szabira július végén, tervezzük, hogy azalatt többször is elmegyünk valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!