Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabo0515 kérdése:
Hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Májusban összejöttem egy sráccal, Június elején szakítottunk és most megint összejöttünk.Rájöttem, hogy nem szeretem ő viszont teljesen belém van zúgva és nekem ő csak barát nem tudom másképp szeretni...Hogy mondjam meg neki, hogy nem akarok semmit , úgy hogy ne hogy azt hidje hogy játszok vele.Mert én azt hittem,hogy majd jobb lesz meg megszeretem, de nem. SEGÍTSETEK!!!!#szeretés #nem akarok vele lenni
2012. jún. 29. 20:53
1/8 anonim válasza:
Kerek perec - mondd meg neki, férfi, fel kell hogy dolgozza. Bár a mai TV eléggé rákapcsolt hogy kis sírós-rívós hősugárzókat neveljenek a kölykökből, de nyomatékosítsd esetleg egy pofonnal ha nagyon maga alá szállna és ha azután se megy el bedobni egy sört akkor hadd hogy felvágja az ereit, mert ilyen **** nem kell a bolygóra.
2/8 anonim válasza:
Ezt sajnos már nem tudod jóvá tenni, bármit is mondasz, meg fogod bántani, mert tény, hogy játszottál az érzéseivel. Minek mentél bele másodszor is, ha nem szereted??
3/8 anonim válasza:
Bécikém figyelj! Az utóbbi időben nagyon össze voltam zavarodva. Mostanra tisztázódtak az érzéseim, és rájöttem, hogy csak barátként szeretlek. Nagyon sajnálom. Ennek a kapcsolatnak vége.
4/8 A kérdező kommentje:
Hiányzott,de rájöttem hogy csak úgy hiányzott mint egy barát , megsajnáltam és nagyon nagyon rossz döntés volt, mert sajnálatból nem kéne vele lennem..
2012. jún. 29. 20:59
5/8 A kérdező kommentje:
és amikor először szakítottam vele, felhívott és sírt őrületesen sírt , hogy nagyon szeret és hogy neki most nagyon rossz ..nincs értelme az életének és megakarja ölni magát, meg hogy nem tud aludni...(érzelmi zsarolás)
2012. jún. 29. 21:02
6/8 anonim válasza:
hiába nem ugy gondolod, még is játszottál vele. szegény srác
7/8 A kérdező kommentje:
tudom, nem akartam.. :(
2012. jún. 29. 21:21
8/8 anonim válasza:
minek kell ilyen könnyen összejönni másokkal...
valaki örülne h egyvalakije legyen, mások meg itt könnyelműsködnek, annyira zavaró ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!