Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 1 éve nem szexeltünk a párommal. Mivel nagyon akarok már és megcsalni őt sem szeretném, így nagyon önző és köc$ög lennék vele szemben, ha úgy venném rá, hogy szexeljen velem, hogy ő egyáltalán nem akarja?
Természetesen nem megerőszakolásra gondoltam. Csak ha lelkileg hatással lennék rá: vagy szexelünk, vagy elhagyom őt örökre. Ekkor ő belemenne, és maximum nekem lenne jó, neki nem /ugyanis egyáltalán nem kívánja a szexet, semmi vágya nincs/.
Szűk 1 éve volt köztünk az utolsó alkalom. Már egy bő másfél éve antidepresszánsokat szed egy korábbi betegsége miatt, emiatt szűnt meg a nemi vágya. Emiatt nem is hibáztatom őt, de az a baj, hogy én iszonyatosan szenvedek, ugyanis előtte szinte tökéletes volt a szexuális életünk. 2 éve vagyunk együtt, már az első találkán szexeltünk...
Nagyon-nagyon szeretem őt, de megcsalni nem tudom. Ő sem akar elveszíteni engem, állandóan mondja, hogy ennek érdekében összeszedi magát /bár azt tudom, hogy ez nem rajta múlik/. Ezért gondoltam azt, hogy lelkileg nyomást gyakorlok rá: vagy tényleg szexelünk, vagy annyi. Voltak már romantikus pillanataink ez alatt az egy év alatt is, de akkor se jött össze a dolog kettőnk között. Ezért marad a vehemensebb módszer... Így amikor szexelünk, akkor éppen neki lenne rossz, és nekem jó.
Lehet, hogy kegyetlenség kicsit tőlem, de már nem bírom tovább. :((( Viszont ha belegondolunk, neki 1 éve egész jó, hiszen nem kellett szexelnie, elég toleráns voltam vele szemben, nem csaltam meg, és azt se mondhatja, hogy minden héten a szex-szel jövök... Többször volt már téma, ő ígérte meg, hogy lefekszünk egymással ekkor meg akkor, aztán természetesen semmi sem lett belőle.
Egyszerűen szeretném, ha végre kicsit már én is jól érezném magamat, akár annak árán is, hogy azalatt ő kellemetlenül!!! Remélem, megértetek engem, és nem mindenki fog elítélni. Az még mindig jobb volna, ha megcsalnám... /elhagyni pedig nem tudom, mert imádjuk egymást, és abba ő is belepusztulna/
27/F vagyok amúgy, a párom 38/N, ezeket nem írtam még le. :)
Tudom, most sokan felkapják a fejüket a nagy korkülönbség miatt, de ő egy 10-est letagadhatna kb., elég csinin néz ki. :) Többen is mondták már, hogy összeillünk. :)
Ő pedig nagyon jó korban van ahhoz, hogy ki legyen éhezve, de sajnos pont nem így van... :(
Szerintem elég rendes srác vagy, hiába fikáznak itt páran..., vagy nem olvasták el teljesen, amit írtál, vagy nem értették meg!
Igen is elég nagy áldozatot hoztál érte, hogy egy éve kibírtad szex nélkül, mellette voltál és meg se csaltad!
Én is csak azt tudom javasolni, hogy másik gyógyszert irassatok fel, hátha azzal jobb lenne.
Meg muszáj még egyáltalán szednie??? :O Jó régóta szedi..., sose tartottam jó dolognak az antidepresszánst, sokkal inkább a probléma gyökerét kellene megragadni, ez csak felületes megoldás, bár, én nem vagyok orvos, szóval inkább nem is folytatom erről a véleményem :D
A lényeg, hogy mindenképp beszéld meg vele, semmiképp ne zsarold meg, de elmondhatod neki azt, hogy ezt sokáig nem fogod bírni, hiszen a szexuális élet egy normál párkapcsolat része, és már így is 1 éve nincs közöttetek semmi.
Tök jó, hogy mellette állsz, meg hogy így kitartasz! :)
Minden elismerésem!
10-es:
Marad az első pont, amit írtál. A másik kettő nem lehetséges. Szakítani tutira nem fogunk, odavagyunk egymásért! Őelőtte nekem évekig nem volt barátnőm, konkrétan soha nem volt még párkapcsolatom. Nagyon ki voltam miatta. Isteni volt, mikor megismertem őt és találkoztunk először. És a mai napig ugyanúgy szeretem őt
Mással pedig szintén nem fog menni a szex, a párom tudtával se. Mert ő leszögezte, hogy nem bírná ki, ha mással csinálnám, mert belehalna a tudatba. Akkor már inkább szakítsunk, igaz, abba is belehalna.
12:
Kaptam már emiatt másoktól is dicséretet, hogy így kitartok mellette, csak nekem ez már elég szar így. :SSS Annak ellenére, hogy szeretem őt, nem vagyok boldog teljesen. :( Ő teljesen az, mert velem van, de a szex egyáltalán nem hiányzik neki, így ebből nem csinál problémát a maga részéről. Ha én nem hozom fel neki a témát néha, akkor ő simán ellenne úgy, hogy élete hátralévő részében nem szexel. :S
A gyógyszereket szednie kell még, de nem tudni, meddig. Legalábbis ő ezt mondta, orvos még semmit sem mondott. A párom mondta nekem, hogy ő arra tippel, hogy lehet, hogy akár örökre is. :S Bár én ezt kizártnak tartom.
Úristen, mekkora szemét vagy hogy ezt ország világ előtt teregeted ki!!!
Mondtam hogy nem kívánom a szexed és azt mondtad ez így jó. Mindig nyaralunk, kirándulunk, nem mondtad h neked ez hiányzik. Mi vagy te állat???
Szedd össze a cuccaid és takarodj a lakásomból!
nefoglalkozz a trollokkal...
és az anti depresszáns hangualt javitó nem gyógyszer, nem javul tőle a szervezet nem gyógyít... másfél éve szedi, ideje abba hagyni mert nem fog tudni leszokni róla (függövé válik- lehet hogy örökre kell szedni - már most mutatkoznak a függőség jelei) ez olyan mint a coldrex és társai: csak eltünteti a jeleket, de a megfázás (virus) bent marad a szervezetben....
álljon le a gyógyszerről, és változtasson az életvitelén. Nem tudom mi volt a betegsége, de egy olyan betegség sincs ami után évekig antidepresszánst kellene szednie...
életfelfogás kérdése az egész... (igen, volt olyan ismerösöm aki rákos lett, eltávolitották a méhét, soha többé nem lehet gyereke- nem érezte nőnek magát miatta és gyógyszereket szedett, de érezni lehetet rajta a gyóygszerek hatását, leállt vele, és elfogadta a dolgokat - azóta újra kivirult, régi önnmaga lett...)
15-ös: Miről beszélsz?
16-os: Nem tudom, hogy szopattál-e vagy nem, de egy másodpercre elég sikeres volt. Megállt bennem az ütő, hogy a párom feltévedt ide és megismert minket az írásunkból.
Amúgy tényleg nem örülne, ha ezt látná, csak én már nem bírom tovább, ezért folyamodtam tanácsért. Egyébként az egész anonim módon megy, tehát nyilván a valódi nevét senki nem árulja itt el.
18-as:
Mindenképp fogom neki mondani, hogy menjünk el az orvoshoz, aztán majd ő eldönti /hiszen csak ő az orvos, ő tudja/, hogy kell-e még szednie. Ha azt mondja, hogy igen, megkérdezzük tőle, hogy meddig még és hogy tudna-e valami újat felírni.
Mert ha még ugyanezeket szedi meghatározatlan ideig, akkor szinte tuti, hogy semmi változás nem lesz. :(
Egyébként azon is gondolkodtam, hogy lelki ráhatás helyett megpróbálnám felizgatni kézzel... Hátha akkor megjönne a szexuális vágya.
A legutóbbi együttlétünk is úgy történt, hogy izgattam kézzel és akkor beindult a vágy benne. Pedig akkor már fél éve szedte a gyógyszert. Mondjuk az is igaz, ha akkor nem izgatom fel, ő magától nem ugrott volna rám. Szóval kellett egy ilyen kis kezdő lökés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!