Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 1 éve nem szexeltünk a párommal. Mivel nagyon akarok már és megcsalni őt sem szeretném, így nagyon önző és köc$ög lennék vele szemben, ha úgy venném rá, hogy szexeljen velem, hogy ő egyáltalán nem akarja?
Természetesen nem megerőszakolásra gondoltam. Csak ha lelkileg hatással lennék rá: vagy szexelünk, vagy elhagyom őt örökre. Ekkor ő belemenne, és maximum nekem lenne jó, neki nem /ugyanis egyáltalán nem kívánja a szexet, semmi vágya nincs/.
Szűk 1 éve volt köztünk az utolsó alkalom. Már egy bő másfél éve antidepresszánsokat szed egy korábbi betegsége miatt, emiatt szűnt meg a nemi vágya. Emiatt nem is hibáztatom őt, de az a baj, hogy én iszonyatosan szenvedek, ugyanis előtte szinte tökéletes volt a szexuális életünk. 2 éve vagyunk együtt, már az első találkán szexeltünk...
Nagyon-nagyon szeretem őt, de megcsalni nem tudom. Ő sem akar elveszíteni engem, állandóan mondja, hogy ennek érdekében összeszedi magát /bár azt tudom, hogy ez nem rajta múlik/. Ezért gondoltam azt, hogy lelkileg nyomást gyakorlok rá: vagy tényleg szexelünk, vagy annyi. Voltak már romantikus pillanataink ez alatt az egy év alatt is, de akkor se jött össze a dolog kettőnk között. Ezért marad a vehemensebb módszer... Így amikor szexelünk, akkor éppen neki lenne rossz, és nekem jó.
Lehet, hogy kegyetlenség kicsit tőlem, de már nem bírom tovább. :((( Viszont ha belegondolunk, neki 1 éve egész jó, hiszen nem kellett szexelnie, elég toleráns voltam vele szemben, nem csaltam meg, és azt se mondhatja, hogy minden héten a szex-szel jövök... Többször volt már téma, ő ígérte meg, hogy lefekszünk egymással ekkor meg akkor, aztán természetesen semmi sem lett belőle.
Egyszerűen szeretném, ha végre kicsit már én is jól érezném magamat, akár annak árán is, hogy azalatt ő kellemetlenül!!! Remélem, megértetek engem, és nem mindenki fog elítélni. Az még mindig jobb volna, ha megcsalnám... /elhagyni pedig nem tudom, mert imádjuk egymást, és abba ő is belepusztulna/
"úgy venném rá, hogy szexeljen velem, hogy ő egyáltalán nem akarja"
Tovább nem is olvasom; gyökér lennél.
Na, ezt pont rosszul tetted, hogy itt befejezted az olvasását... Mert ott kifejtek mindent bővebben.
Légyszi, aki normális, az szánjon időt, hogy végigolvass! Köszönöm mindenkinek!
sztem igazad van. te is áldozatod hoztál az 1 év alatt, neki is kell valamit tenni. hisz ez egy kapcsolat, aminek a lényege az alkalmazkodás. te alkalmazkodtál hozzá, de ő hozzád nem.
kapcsolatban fontos a szex, és ha ezért szakítanátok azt is meg lehetne érteni.
beszéld meg vele, h neked ez így nem pálya.
2. válaszoló:
Köszi! :) Próbálok még beszélni vele mindenképpen.
3. válaszoló:
Megerőszakolnám? Lehet, nem tudsz olvasni, de már az első sorban leírtam, hogy nem ezt akarom. A megerőszakolás fizikai tettet jelent és nem lelki ráhatást.
Az orvosával amúgy próbált már beszélni, de nem írt fel új gyógyszert vagy ilyesmi. És később már a párom sem tartotta fontosnak újból beszélni vele.
Légyszi írjatok még sokan! Köszi!
Ha ez most komoly, akkor le a kalappal előtted, hogy ennyi együttérzés és tisztelet van benned a párod iránt. Én ugyan nem tudom, milyen érzés nem érezni a szexuális vágyat, de ha te ennyire toleráns voltál vele, akkor szerintem ő is lehetne egy kicsit rád tekintettel. Ugyanis nem várhatja el tőled, hogy te teljesen szerzetesi életet élj miatta. Akkor adja meg más módját annak, hogy te is jól érezd magad. Mert gondolom ha ennyit tettél érte, akkor ő is örülne, ha szexxel nem is, de máshogyan örömet tudna neked okozni. Aztán majd, ha megjön a kedve hozzá, akkor azzal is.
Mert ő szedett gyógyszert, ami miatt elment a kedve és nem te. És egy egészséges embernél normális, ha szexre vágyik.
Szerintem beszéld meg vele, hogy te továbbra is türelmes, megértő leszel, de egy kicsit legyen ő is az, mert vágysz egy kis törődésre.
Esetleg próbáljatok ellazulni, csinálj egy kényeztetős estét vele, hátha megjön a kedve.:)
De ez csak az én véleményem.
az én exemet (nem ezért szakítottunk) kirugták munkahelyéről és ezért kért antidepresszánst vagy nyugtatót vagy mint a háziorvosától... már miután az els párnapban látszott rajta a gyógyszer hatása megkértem hogy ne szedje, nincs rá szüksége, és csak a bajok lesznek belőle (növelik az öngyilkossági hajlamot stb - neki meg már volt előtte egy) a vége az lett hogy megprobálkozott az öngyilkosságal(bevett két dobozt és ivott rá egy üveg bort) utána elvették tőle a gyógyszert és a család is kezelésbe vette mert rám nem hallgatott...
ezt csak azért írom le, mert elöször a gyógyszerről kell leszoktatni, és akkor nem lesz gond... (mondanám hogy izgasd fel és akkor ő is benne lesz a szexbe de ez valszeg a gyógyszerek miat nem menne)
Az érzelmi zsarolás is megerőszakolásnak számít, ezt jó ha észben tartod.
Három lehetőségetek van:
1. beszéltek orvossal egy új gyógyszer lehetőségeiről
2. szakítotok
3. megbeszélnéd a pároddal, hogy nem-e lehet harmadik felet bevonni csak szex céljából, magyarul a barátnőd tudná, hogy mikor és kivel "csalod" meg,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!