Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha én akarok kikupálni egy csajt?
Ő lehet a barátnőm, és úgy gondolom, hogy van pár ötletem, amivel akár sokkal jobban nézne ki.
Én magammal nagy kritikus vagyok, kb mostanra értem el oda, hogy jól érezzem magam úgy, ahogy vagyok.
Van ízlésem, és ugyan nem akarom megbántani, de jól esne, ha figyelembe venné az ötleteimet, meg hát szerintem sokkal jobban is nézne ki. :)
Pl csak egyszerűen gumizva hordja a haját, szerintem az nem túl jó, kicsit megnöveszthetné, és még ha nem is vasalja, de egy hosszabb hajból rengeteg-félét ki lehet hozni, ami nagyon jól áll neki. Egy új haj, nagyon sokat dob az összképen.
Ezek mellett, olyan tanácsokat is adhatnék neki, hogy milyen színek, milyen ruhák állnak neki jól. A fülbevalóját kapásból kivenném, mivel nem túl szép, vagy nem tegyen be fülbevalót, vagy másat. Hát ezt most részletesebben nem írom le, de sokkal jobbat ki tudna magából hozni, ha adnék pár tanácsot.
Szerintetek lenne belőle sértődés vagy ilyesmi? Vagy bunkó lennék?
Az élet egyik legfontosabb szabálya:
Sose alakíts át se külsőleg, se belsőleg más embert.
Igen, ne akard szándékosan megváltoztatni.
Ha együtt lesztek, ő majd megprobál hozzád alkalmazkodni, te meg hozzá (ha van is érzelem a kapcsolatban).
Vagyis lehet megkérdi majd, hogy szőkére vagy barnára fesse a haját, hogyan szexibb? összefogva, vagy kiengedve, melyik frizura tetszik a legjobban?
Tőlem anno ezeket a csaj mindig megkérdezte, általában azt mondtam: "amelyikben jobban érzed magad" de volt ami már tényleg határt sértett (pl. a fehéres hajszín / Nem szőke!), szóval ilyenekben inkább kimondtam a véleményem.
3. vagyok. Ezt csak példának írtam. Mint azt is ha szeret, olyan akar lenni, hogy neked tetszen, és ad a véleményedre.
Mivel azt írtad maximalista vagy, ez elég rossz lehet, hisz ha ő változtatni akar rajtad. Pl. elmész fodrászhoz, de ő javasol valamit (nem kér) vagy nem kéred ki a véleményét, akkor ő is szarni fog a tiedre.
Na de témára visszatérve, ez nem csak hajra vonatkozik. Pl. olyan is volt, hogy mit szeretek jobban nézni rajta, tanga, francia sima. (egyértelmű hogy a francia *.* ). Szóval lényegében sok téren kikérte a véleményemet. Még adott szituációkban is.
4.:
de figy nem mondom h én olyan jól nézek ki, mert nemv agyok egoista. De szerintem én divatosan öltözködöm ilyesmi, ő meg legtöbbször nem, ahogy észrevettem nem is ad olyan nagyon-nagyon sokat magára, én igen.
Lehet azért "hanyagolta" el picit magát, mert a fiúk nem foglalkoztak olyan nagyon komolyan vele eddig. Egyébként szinte 100% hogy önbizalomhiányos, nos ha változtatna pár dolgon a külsején, nem lenne az. Én is így voltam magammal, aztán amikor változtattam többször, utána találtam egy egész elfogadható kinézetet, ami viszonylag megfelel.
Ettől még nem vagyok maximalista, sem olyan aki csak a külsejére ad, csak adok magamra. Én pedig szeretnék neki segíteni, mert tudnék neki jó tanácsokat adni, és akkor lehet önbizalom hiányos sem lenne később.
Ha nem tetszik úgy ahogy van, akkor miért kezdtél vele?
Ha nem lehet olyan amilyen egyébként, akkor örökké rosszul fogja érezni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!