Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha én akarok kikupálni egy csajt?
Ő lehet a barátnőm, és úgy gondolom, hogy van pár ötletem, amivel akár sokkal jobban nézne ki.
Én magammal nagy kritikus vagyok, kb mostanra értem el oda, hogy jól érezzem magam úgy, ahogy vagyok.
Van ízlésem, és ugyan nem akarom megbántani, de jól esne, ha figyelembe venné az ötleteimet, meg hát szerintem sokkal jobban is nézne ki. :)
Pl csak egyszerűen gumizva hordja a haját, szerintem az nem túl jó, kicsit megnöveszthetné, és még ha nem is vasalja, de egy hosszabb hajból rengeteg-félét ki lehet hozni, ami nagyon jól áll neki. Egy új haj, nagyon sokat dob az összképen.
Ezek mellett, olyan tanácsokat is adhatnék neki, hogy milyen színek, milyen ruhák állnak neki jól. A fülbevalóját kapásból kivenném, mivel nem túl szép, vagy nem tegyen be fülbevalót, vagy másat. Hát ezt most részletesebben nem írom le, de sokkal jobbat ki tudna magából hozni, ha adnék pár tanácsot.
Szerintetek lenne belőle sértődés vagy ilyesmi? Vagy bunkó lennék?
hát tudod, lesz szülinap, névnap, egyéb, mondhatod neki, hogy te legszívesebben ruhát vennél neki vagy ékszert, menjetek el együtt (nehogy neki ne legyen jó vagy ne tetsszen), aztán ha lesz 1-2 csinos ruhadarabja, akkor már fog törődni az öltözködéssel. Ha néha kibontja a haját, dicsérd az egekig, ha szerintem kevés változtatást biztos fog tenni miattad, ami nem ellenkezik a természetével.
Ha ő is látja, hogy jól áll, amit mondasz, nem hiszem, hogy azt hinné, hogy meg akarod változtatni.
Szerintem ha még össze sem jöttél vele, és már ilyeneken gondolkodsz, akkor hagyd. De tényleg. Ne akard már az elején megváltoztatni. Adhatsz tanácsokat, de nem az első pillanatban. Szépen, lassan ő is rá fog jönni, mi lenne az előnyösebb, a csinosabb, észre fogja venni magában a szépséget.:) Én is így voltam vele.:)
Hidd el, csak idő kell, ne sürgesd!:)
Lehet egy nőt alakítani, de nem így...
A nő akar tetszeni a partnerének, de legjobban akkor, ha a pasi úgy is elfogadja, ahogy van! Ha azt érzi, hogy így is, úgy is tetszik neked, de lehetne még jobb is, akkor önként akar majd változni, kikéri a véleményed.
De ha azt érzi, hogy csak úgy tetszik neked, ha változik, akkor nagyon sérül az önbizalma. Ezt ne akard!
Mi nők azt akarjuk hinni, hogy mi vagyunk a partnerünk szemében a legtökéletesebbek, imád úgy, ahogy vagyunk! És ha ezt érezzük, akkor hajlandóak vagyunk változni is...
Velem ezt csinálta anno egy srác, és baromi rosszul esett, máig bennem van a tüske emiatt. Persze van pár foknyi minőségi eltérés köztetek, mivel ő kb. p*csát akart faragni belőlem, hosszú festett műkörmökkel, ilyen-olyan cuki ruházattal. Pedig nem volt kimondottan idióta, és azt sem gondolom, rosszindulatból csinálta, de azt igen, hogy egyáltalán nem gondolt bele, hogy hogy esik nekem a How to be a p*csa Show. Mindezt úgy a második "randinkon". Ráadásul még kapcsolatban volt akkor mással. Nem jöttünk össze.
Összességében nem baj, ha buzdítod a lányt, mikor már jártok egy JÓIDEJE. És akkor is csak finoman, mert ez amúgy is olyan, ahogy sokan leírták előttem, hogy idomulnak egymás ízléséhez, kívánságához a felek. Amikor a srác nekem ezt mondta, az volt a benyomásom, hogy nem engem akar, csak én jutottam neki, és most a saját "képére" formál. Azóta persze sokat változtattam, finomítottam a külsőmön, öltözködésemen, de továbbra sem mennék ilyen szinten szembe a saját ízlésemmel, elképzeléseimmel.
köszi a választ!
Hát én csak azt szeretném, hogy nézzen ki valahogy, mert nagyon elhanyagolja magát... Nem sok pasi környékezte meg, és gondolom így ezért nem ad annyira magára.
Az a gondom, hogy így annyira nem tetszik külsőre, de ha picit igényesebb lenne, akkor mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!