Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már 1 éve nem szexeltünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 1 éve nem szexeltünk a párommal. Mivel nagyon akarok már és megcsalni őt sem szeretném, így nagyon önző és köc$ög lennék vele szemben, ha úgy venném rá, hogy szexeljen velem, hogy ő egyáltalán nem akarja?

Figyelt kérdés

Természetesen nem megerőszakolásra gondoltam. Csak ha lelkileg hatással lennék rá: vagy szexelünk, vagy elhagyom őt örökre. Ekkor ő belemenne, és maximum nekem lenne jó, neki nem /ugyanis egyáltalán nem kívánja a szexet, semmi vágya nincs/.

Szűk 1 éve volt köztünk az utolsó alkalom. Már egy bő másfél éve antidepresszánsokat szed egy korábbi betegsége miatt, emiatt szűnt meg a nemi vágya. Emiatt nem is hibáztatom őt, de az a baj, hogy én iszonyatosan szenvedek, ugyanis előtte szinte tökéletes volt a szexuális életünk. 2 éve vagyunk együtt, már az első találkán szexeltünk...

Nagyon-nagyon szeretem őt, de megcsalni nem tudom. Ő sem akar elveszíteni engem, állandóan mondja, hogy ennek érdekében összeszedi magát /bár azt tudom, hogy ez nem rajta múlik/. Ezért gondoltam azt, hogy lelkileg nyomást gyakorlok rá: vagy tényleg szexelünk, vagy annyi. Voltak már romantikus pillanataink ez alatt az egy év alatt is, de akkor se jött össze a dolog kettőnk között. Ezért marad a vehemensebb módszer... Így amikor szexelünk, akkor éppen neki lenne rossz, és nekem jó.

Lehet, hogy kegyetlenség kicsit tőlem, de már nem bírom tovább. :((( Viszont ha belegondolunk, neki 1 éve egész jó, hiszen nem kellett szexelnie, elég toleráns voltam vele szemben, nem csaltam meg, és azt se mondhatja, hogy minden héten a szex-szel jövök... Többször volt már téma, ő ígérte meg, hogy lefekszünk egymással ekkor meg akkor, aztán természetesen semmi sem lett belőle.

Egyszerűen szeretném, ha végre kicsit már én is jól érezném magamat, akár annak árán is, hogy azalatt ő kellemetlenül!!! Remélem, megértetek engem, és nem mindenki fog elítélni. Az még mindig jobb volna, ha megcsalnám... /elhagyni pedig nem tudom, mert imádjuk egymást, és abba ő is belepusztulna/

2012. júl. 8. 18:18
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
akkor kezdő lökésnek ajánlom az erotikus masszázst
2012. júl. 8. 20:27
 22/36 anonim ***** válasza:

az első oldal kommentjeit olvasva már kezdtem izgulni, de így, hogy kiderült hogy te vagy a férfi, sokkal könnyebben tudok válaszolni.

Nem azt mondom, hogy voltam már hasonló cipőben, de ismerem a helyzetedet, sajnos sok jóval nem tudlak kecsegtetni, ennek pedig egy nagyon de nagyon egyszerű oka van: más prioritással bír a szex egy nőnek és egy férfinak.

Persze értem én, hogy itt az antidepresszáns közrejátszik, de egyetlen megoldásod -inkább lehetőséged- maradt: a gyógyszerrel való leállás / váltás, orvossal konzultálás.

Hidd el nekem, hogy megteheted amit tervezel és kvázi megzsarolhatod -ha szeret téged, bele is fog menni, szinte biztosan- de ott és akkor döföd bele a kést a kapcsolatotok szívébe, erre készülj fel. Egy nővel ezt nem lehet megtenni.

27/F

2012. júl. 8. 21:20
 23/36 anonim válasza:

Nézd az antidepresszánsokat sok mindennel lehet pótolni. Nézz körül az interneten, meg fogsz lepődni. Sok hangulatjavító növény van ami emeli a libidót, ezeket is kipróbálhatnátok teába főzve hátha esetleg bejönne. Képzeld el jobban kívánná a szexet mint alapból! Illetve javaslom sportoljon egy kicsit a hölgy. Mondjuk fusson, vagy ússzon. Ez is hangulatjavító hatással bír, a kettő együtt csak kiváltja az antidepresszánst, vagy legalább segít leszokni róla, és a sporttól még esetleg meg is jöhet a kedve, pláne ha együtt csináljátok...

Neked van igazad, de szerintem ne zsarold meg. Mindig van megoldás. Képzeld el hogy valamitől megjön a kedve a szexre. Megmakacsolod magad, és egy darabig nem mész bele. Egy idő után megérti majd min menté keresztül miatta, és akkor nefélj lesz olyan kárpótlás, amilyet elképzelni sem tudsz. Tarts ki egy kicsit és beszélj az orvossal.

Esetleg szexológus, szexuálpszichológus, párterápia...

2012. júl. 8. 22:35
 24/36 anonim ***** válasza:

"lelkileg nyomást gyakorlok rá: vagy tényleg szexelünk, vagy annyi."

"/elhagyni pedig nem tudom, mert imádjuk egymást, és abba ő is belepusztulna/ "

Megijeszt hogy ennyi ilyen ember van akibe nem szorult semmi empátia. Ha azt nem bírná ki hogy elhagynád, akkor neked nem logikus hogy ha ezzel megfenyegetnéd egy világ omlana benne össze, rájönne hogy képes lennél őt elhagyni tehát nem szereted. Hogy nem látod te azt hogy egy ilyen "ráhatás" aljasabbul vágná tönkre a kapcsolatot mintha simán kimondanád hogy vége és otthagynád?

A többiek már írtak lehetséges megoldásokat meg pátyolgattak amiért ennyire kitartó és megértő voltál vele egy évig, én is elismerem de erre nem lehet hivatkozni egy ilyen gerinctelen cselekedetnél. Kiakadna teljesen jogosan, összetörnéd a szívét és elkergetne. Ilyesmit csak hülye tiniknél sikerülne eljátszani akik kapcsolatosdit játszanak.

2012. júl. 10. 11:59
 25/36 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat nektek is!

Igazatok van, mindenképpen ez lesz, hogy beszélünk az orvossal. De hogy kell-e még szednie vagy nem, azt sajnos ő fogja eldönteni, mert ő az orvos. Annak megfelelően szokta csökkenteni/növelni a gyógyszeradagot, hogy a párom kiegyensúlyozott/kiegyensúlyozatlan hangulatilag. Ezt a doktornő azonnal látja rajta. Bár egy ideje már nagyon nem nyúlt semmihez, maximum annyi, hogy az egyik gyógyszer emelte duplájára, de annak is már pár hónapja.

Viszont másfél éve szedi, lehet, hogy tényleg le kéne már tenni őket. Vagy ha nem is letenni /orvos eldönti/, de mást íratni fel, mert így semmi változás nem fog történni.

A dokival való konzultációt már mondtam neki, azt mondta rá, hogy ha nagyon nem javul semmi, elmegyünk hozzá és beszélünk vele. De láttam rajta, éreztem, hogy valahogy ne, érdekli ez a téma, csak miattam csinálná az egészet. Ő meglenne így szex nélkül, mert ettől eltekintve teljesen jól van, nincs semmi baja.

Bár ő alapjáraton /ha nem szedné a gyógyszereit/ elég nimfomán típus, tehát ezzel nem lenne baj, hogy kívánja-e a szexet vagy nem...

2012. júl. 10. 12:10
 26/36 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem a zsarolás azért sem lenne jó dolog azt leszámítva, hogy ahogy előttem is írták megölné a kapcsolatot,plusz még bele is megy és mi lesz? Ugyanúgy a teste nem fogja kívánni és ugye akkor az már erőszaknak számít. Az a baj, hogy nem tudjuk, hogy mi ez a betegség meg mik a tünetei stb. Szerintem szépen mondd meg neki, hogy neked ez így nagyon nagy szenvedést okoz és legalább abba menjen bele, hogy proóbálkozzatok. Mondd el neki, hogy hagyja, hogy megpróbáld mindenféle módon felkelteni a vágyát és biztosítsd, hogy amikor azt mondja állj vagy valami kellemetlenül éri akkor szóljon. Tudom, hogy elég szar, hogy te vársz rá egy évet és még ígyis neked kell bizonyítanod, de ha nem akarod elveszíteni és mással lenni akkor szerintem próbáld ezt. Vidd el mondjuk egy kellemes vacsira valami romantikus helyre, otthon romantikázzatok (ha ilyen típus) táncoljatok mondd el, hogy mennyire szereted, hallgassatok valami nyugtató de mégis szexi zenét, aztán jöhet egy kis masszázs. Vagy olyan játék hogy csak simogatod egy tollal vagy vmi puha anyaggal mindenhol, kerülve vagy csak finoman érintve az intim részeket. Egy-két pohár finom bor is segíthet, bár gondolom a gyógyszer miatt nem ihat. Aztán kitudja lehet csak ennyi lesz ezen az estén. A következőn lepd el gyertyákkal a szobát és adj kényeztető masszázst. Utalj rá, hogy neked is jól esne ez gondolom azért ilyen dolgokat ő is meg tud tenni a kdvedért, mert ha szeret akkor ez élvezetes neki is. Nem tudom hogy álltok az orális dolgokkal,de talán ha olyan helyzetbe kerültök akkor engedni fogja lehet először nem ugy h el is megy vagy nagyon élvezi, de egy finom kis játék odalent hátha jól esik neki és kedvet kap hogy téged is elkényeztessen így. Viszont, sajnos te bármit megtehetsz ha ő egy icipici hajlandóságot sem mutat, nem tudom milyen a hozzáállása, de ha semmire sem képes, nem is akarja, hogy jobb legyen a helyzet akkor sajnos te sem tudsz mit kezdeni vele. Mindenesetre sok sikert, remélem valahogy megoldjátok a dolgot, nagyon szerencsés hogy ilyen párja van, aki ennyit áldoz érte. 19/L
2012. júl. 10. 12:30
 27/36 anonim ***** válasza:
Ja, azt elfelejtettem vegyetek síkosítót mindenféle masszázsolajokat amit csak akartok. Vess be mindent amiről úgy gondolod hogy hatással lenne rá.
2012. júl. 10. 12:33
 28/36 anonim ***** válasza:

A pánikbetegség női betegség (férfiaknál alig van), illetve a személyiségzavar is 80%-ban nőknél fordul elő. Ezeket szokták kezelni antidepikkel, meg ha külön kéri a páciens, az orvos boldogan kiírja, mert összeköttetésben állnak az orvosok a gyógyszeriparral (mindkét félnek jó, ha szedk az emberek a gyogyókat). Illetőleg egyéb, nem súlyos agyi fejletlenségnél (dopamin hamar elszivárog az agyból, tehát termelődik, de nem raktározódik, hanem azonnal semmibe vész).

Ezen kívül fogíatékkal járó betegségeket szoktak kezelni, de az most nem játszik itt szerepet (tudathasadás, dawn-kór, hiperaktivitás stb).

Szóval kérdező, te egy értelmes ember vagy, látszik a fogalmazásodon is. Bomba jó a csajod azt mondod, ráadásul boldog is veled. Miért szedi? Priviben is megírhatod. Nem fog tudni leállni róla ám azt ugye tudod?

Ő boldog szex nélkül, nem az ő hibája, visszafogja a szer. Bennem túlteng a tesztoszteron (vékony, férfias vagyok, nagyon jó erőben), állandóan áll a farkam, de ha érdekes módon alkoholt iszok, a jó isten se lehet életet bele. :) (Rám így hat az alkohol, nem pezsdít, hanem lohaszt, mondjuk nagyon ritkán iszom.)

Érted mit szeretnék írni? Ezt nem lehet beszélgetéssel megoldani, abba kell hagyni az antidepik szedését. (Nekem papám és apám halt meg ugyanazon a héten, apám rákban, végginéztem a leépülését, de semmiféle gyógyszert nem szedtem, még nyugtatót sem. Én még megfázásra sem veszek be semmit. Gyógyszer úgy kerül a szervezetembe, hogy mondjuk elmegyek a fogászatra és ad a doki érzéstelenítőt.)

2012. júl. 10. 12:41
 29/36 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy orvosváltáson nem gondolkodtatok? A pánikbetegség 1 éven belül teljesen gyógyítható (terápia és gyógyszer segítségével, majd a gyogyi elhagyható és utána a terápia is később).
2012. júl. 10. 12:43
 30/36 A kérdező kommentje:

24:

Figyelj... Ő maga mondta nekem többször is, hogy nem akarja, hogy a szexhiány miatt elhagyjam. Azt is hozzátette, hogy hogy-hogy ezek után is vele vagyok még, más már rég megcsalta volna ilyenkor a párját vagy lelépett volna.

Szóval lehet, hogy mégsem fogom megzsarolni, de azt azért már nagyon érzi ő is, hogy valamit lépnie kell ez ügyben, mondjuk beszélni az orvossal. Azzal pedig tartozna nekem, hogy legalább a problémát komolyan veszi, azok után, hogy 1 éven keresztül így kitartottam és kibírtam...

2012. júl. 10. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!