Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e okom a féltékenységre?
Hogy te mennyire megérdemled ezt...
Tanulj belőle.
Szerintem ebben a helyzetben, lényegtelen, hogy a kérdező annak idején, hogy jött össze a barátjával. Amíg nem írta le, hogy kezdetben szerető volt, másabb volt a válaszok hangvétele.:)
A jelen számít most, bár tény, hogy az élet "visszatérít" minden irányban. Nem hiába lettél féltékeny, hisz te tudod a legjobban, hogy lehet elcsábítani a pasid. Az, hogy sok nővel találkozhat, még rátesz egy lapáttal, Ha a bizalom megingott, már sosem lenne a "régi" a kapcsolat.
Azt tanácsolom, most lépj míg fiatal vagy, találd meg a te embered, akit nem kell "lenyúlni" ( ezzel nem piszkálni akarlak, csak a jövő szempontjából is fontos) és meg is bízol benne.:)
"Amíg nem írta le, hogy kezdetben szerető volt, másabb volt a válaszok hangvétele.:)"
És ezen mi a furcsa vagy a mosolyogni való?
Ha beszélgetsz egy emberrel, normális hangnemben beszélsz, de ha kiderül, hogy állatokat kínoz szabadidejében, biztos a te hangvételed is megváltozna.
Tudom, hogy eltúlzott a példa, de csak így érted meg, hogy miért változott a hozzáállás.
Kedves 28-as válaszoló, a példádat valóban eltúlzottnak tartom, bár értem.
Azzal van a gond, hogy miután leírta, hogy annak idején, hogy kerültek össze, van aki nem tud konstruktív válasszal előállni, csak a "megérdemelted" szöveg jön. Ezért írtam, amit írtam.:)
Egyébként Kérdező, a féltékenységet nehéz leküzdeni, ilyen "társ" mellett meg pláne. Ha nagyon elharapódzik a dolog, tényleg váltanod kell, aki mellett ez nem ennyire erőteljes.
Én féltékeny típus vagyok, van is gondom belőle, dolgozok rajta.
Viszont mivel annak idején simán kiütöttél egy csajszit a nyeregből, jó nő lehetsz, jöjjön csak vissza az önbizalom, csak jóra használd és megfelelő emberre szánd az időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!