Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van e okom a féltékenységre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ancseszkava kérdése:

Van e okom a féltékenységre?

Figyelt kérdés
A barátom taxis,évek óta bizonyítja,hogy szeret engem! De van egy 26 éves csaj,aki állandóan hívja telón,állitólag régről a lelki barátnője..sokat fuvarozzza,heti kétszer is.... helyes lány,fb.-n láttam,rákerestem! A párom tagadja,hogy bármi is lenne köztük,de nekem valahogy ösztönösen más érzéseim vannak! Betegesem féltékeny lettem!!!!! Mit gondoltok????
2012. jún. 26. 19:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem minél előbb ki kellene lépned ebből az ördögi körből és keress egy másik utat.
2012. jún. 26. 20:27
 22/33 A kérdező kommentje:
Az ilyen kis p-kal sajnos teli van az éjszaka,ígyhát jogosan féltem a szerelmemet! A mai nők éppoly erkölcstelenek ,mint a pasik....tisztelet a kivételnek!
2012. jún. 26. 20:30
 23/33 anonim ***** válasza:
ebben nincs semmi beteges...
2012. jún. 26. 20:30
 24/33 A kérdező kommentje:
Egy jóképű taxis az éjszakában????? hmmmmmmmmmmmmm...ennyi k.va mellett???? bocsi csajok!!!! csak az élet visszavágott kicsit...!
2012. jún. 26. 20:32
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Bagoly mondja verébnek, hogy qrva. :)
2012. jún. 26. 21:02
 26/33 anonim ***** válasza:

Hogy te mennyire megérdemled ezt...

Tanulj belőle.

2012. jún. 26. 21:38
 27/33 anonim válasza:

Szerintem ebben a helyzetben, lényegtelen, hogy a kérdező annak idején, hogy jött össze a barátjával. Amíg nem írta le, hogy kezdetben szerető volt, másabb volt a válaszok hangvétele.:)

A jelen számít most, bár tény, hogy az élet "visszatérít" minden irányban. Nem hiába lettél féltékeny, hisz te tudod a legjobban, hogy lehet elcsábítani a pasid. Az, hogy sok nővel találkozhat, még rátesz egy lapáttal, Ha a bizalom megingott, már sosem lenne a "régi" a kapcsolat.

Azt tanácsolom, most lépj míg fiatal vagy, találd meg a te embered, akit nem kell "lenyúlni" ( ezzel nem piszkálni akarlak, csak a jövő szempontjából is fontos) és meg is bízol benne.:)

2012. jún. 26. 22:32
 28/33 anonim ***** válasza:

"Amíg nem írta le, hogy kezdetben szerető volt, másabb volt a válaszok hangvétele.:)"

És ezen mi a furcsa vagy a mosolyogni való?

Ha beszélgetsz egy emberrel, normális hangnemben beszélsz, de ha kiderül, hogy állatokat kínoz szabadidejében, biztos a te hangvételed is megváltozna.

Tudom, hogy eltúlzott a példa, de csak így érted meg, hogy miért változott a hozzáállás.

2012. jún. 26. 23:36
 29/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,van benne sok igazság,aranyosak vagytok,jól tűröm a kritikát is,hisz tényleg megérdemlem átérezni,hogy mi is az a féltékenység! Sose tudtam! Az exem végtelenül az volt rám,mindig nyeregben éreztem magam...most gondolom az én pasim is igy érzi magát....hogyan tudnék kigyógyulni ebből? hogyan lehetne az önbizalmamat visszaszereznem?
2012. jún. 27. 09:22
 30/33 anonim válasza:

Kedves 28-as válaszoló, a példádat valóban eltúlzottnak tartom, bár értem.

Azzal van a gond, hogy miután leírta, hogy annak idején, hogy kerültek össze, van aki nem tud konstruktív válasszal előállni, csak a "megérdemelted" szöveg jön. Ezért írtam, amit írtam.:)

Egyébként Kérdező, a féltékenységet nehéz leküzdeni, ilyen "társ" mellett meg pláne. Ha nagyon elharapódzik a dolog, tényleg váltanod kell, aki mellett ez nem ennyire erőteljes.

Én féltékeny típus vagyok, van is gondom belőle, dolgozok rajta.

Viszont mivel annak idején simán kiütöttél egy csajszit a nyeregből, jó nő lehetsz, jöjjön csak vissza az önbizalom, csak jóra használd és megfelelő emberre szánd az időd.

2012. jún. 27. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!