Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e okom a féltékenységre?
A volt feleségét megcsalta,többek közt velem is... de ennek is oka volt,hogy miért???
Viszont két napja szakitottam a pasimmal,azóta folyamatosan bombáz,hogy mennyire szeret,és hogy nem akar elvesziteni,hát persze,mert a csajnak biztosan nem kell a mindennapokban,csak d.ni !!!!!!!!!!!!!!!!!
Én csak sírok egész este,mert nem tudom,hogy mitévő legyek,de jobb,ha még most kiderül,minthogy később......
Tagad! Vajon most mit higgyek el? Nem tudom,hogy honnan jön ez az érzés,soha életemben nem voltam ennyire féltékeny senkire!!!!
Mikor veled csalta meg a feleségét, nem gondoltál arra, hogy ezt még visszakapod az élettől - és a "párodtól"?
Ugye, nem is olyan kellemes dolog felszarvazottnak lenni... (mert elég valószínű, hogy az vagy.)
Minden válaszoló úgy kezeli szerencsétlen pasit, mintha 100% lenne, hogy csalja a csaját, holott erről szó sincs.
Bár, ha tényleg ilyen idegbeteg házisárkány vagy, akkor nem csodálom.
És igaza van az egyik előttem válaszolónak, sanszos volt, hogy egyszer majd visszakapod az élettől. Még ha nem is csalt meg, akkor sem fogsz benne soha megbízni, mert tudod, hogy bármikor máskor rámászhat olyan kis p.csákra, mint te voltál anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!