Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ez az őrület, hogy az embernek párja kell legyen?
Barátom vagy, ha így gondolkodsz. Örülj neki hogy más marha önként b*szik meg csinál gyereket az államnak, te meg szabad vagy.
Csak a rend kedvéért: legidősebb voltam tucatnyi gyerek közül és szeretem őket. Lányokkal sem volt problémám. Ennek ellenére egyet értek, hogy a szexelés és gyerekcsinálás részben ösztönös, részben intézményesített csinálmány, és inkább dícséretes mint szégyellni való ha valaki nem vesz részt benne fenntartások nélkül.
Mondjuk lehet hogy neked csak annyi a bajod hogy a barátaid szívatnak...
Amire azt tudom mondani hogy egészséges versenyszellem meg ifjonti lelkesedés, és hogy ne aggódj, attól ha hosszabb-rövidebb ideig partner nélkül volt valaki mindig talál a végén.
"inkább dícséretes mint szégyellni való ha valaki nem vesz részt benne fenntartások nélkül."
És ha megöregszel beleugrasz a dunába mert nem lesz aki keressen pénzt neked is?
Az, h az államnak egyrészt érdeke h így álljanak hozzá, mert másképp elöregedik a banda.
Majd rájössz, ha nem lesz nyugdíjad meg egyebek.
Másrészt egy értelmés egészséges férfinak vannak igényei, szal ne csodálkozz, ha a férfiak nem értik rgy pasi miért nem szexxel.
"Másrészt egy értelmés egészséges férfinak vannak igényei, szal ne csodálkozz, ha a férfiak nem értik rgy pasi miért nem szexxel."
Ha csak szex kell,el lehet menni egy kurv.ához! Nem kell a csaj idióta igényeinek megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!