Külföldön van esélye az embernek párt találni?
Figyelt kérdés
Kiköltözöm egy másik országba,ezért érdekelne.2012. jún. 13. 17:03
1/11 anonim válasza:
Miért ne lenne esélyed párt találni? Szerinted ott mindenki szingliként, magányosan tengeti a mindennapjait, és elzárkóznak egymástól? Ott is ugyanúgy keresik az emberek a szerelmet mint magyarországon, bár nem árt ha beszéled a nyelvet, ahova ki akarsz menni, különben max mutogatással tudsz a nőkkel ismerkedni :D
2/11 anonim válasza:
Ez meg milyen kérdés? Miért ne lenne, ott sem marslakók élnek.
3/11 anonim válasza:
Barátnőm nincs egy éve, hogy kiment az USA-ba babysitternek. Egy hónapja volt az esküvője azzal a csontkováccsal, akit ott ismert meg :)
5/11 anonim válasza:
persze,hogy van az itt élő külföldieknek is van párjuk.
6/11 anonim válasza:
Miért ne lenne esély? Én Londonban élek az észt nemzetiségű barátnőmmel. Az, hogy van-e esély, az mindig az egyéntől függ, nem pedig az országtól!
7/11 anonim válasza:
Svájcban élek 9 hónapja és itt ismertem meg a páromat. :) Bár nekünk nem a német, hanem az angol a közös nyelv. És néha pedig mutogatok, de már fél szavakból is értjük egymást.
Lényeg, hogy ne görcsösen akard. Nekem ez volt az utolsó gondolatom itt. Aztán tessék, most költöztem hozzá.
8/11 anonim válasza:
van, anyukám és nevelőfaterom itt ismerték meg egymást (nevelőapám német , ott is lakott, szóval neki Magyarország külföld, csak egyik nyáron eljöttek ide nyaralni), és anyukám meg egy pénzváltóban dolgozott a Balatonon, és fater nála váltotta a márkát. összeismerkedtek, és 12 éve házasok.
9/11 anonim válasza:
Németországba mentem egyetemre, több mint 3 éve, ott ismertem meg a német barátomat, azóta lediplomáztunk, és eljegyzett.
Előtte Magyarországon nem volt senkim...
Úgyhogy nekem nagyon jót tett a környezetváltozás. :)
Szóval van esély :)
10/11 anonim válasza:
A kenyai feleségem Budapestre jött tanulni, szóval neki Magyarország volt a külföld. Megismerkedtünk, elvettem feleségül és van egy lányunk.
A Föld összes országát emberek lakják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!