Miért változott meg ennyire, mióta külföldön van?
Párommal 3éve együtt vagyunk,minden a legnagyobb rendben volt, de múlthéten ki kellett mennie külföldre,6hónapra, 3hónap múlva tud hazajönni..
Egy hete ment el,de teljesen megváltozott.. naponta írok neki sms-t ,hogy szeretlek, hiányzol, stb... válasz nincs..
Esténként felhív (Ha nem alszik el), akkor annyit beszélünk, hogy elmeséli,hogy mi történt vele.. rólam már nem is kérdez, mert hogy "drága a percdíj"..
Telefonáláskor mondom neki,hogy hiányzol, erre mondja csak,hogy te is ,magától eszébe nem jutna.. nem furcsa ez egy kicsit? És egy hete van kint, Amerikába, szóval nem tudom, mit gondoljak..:S
Te tényleg elvárod, hogy naponta írogasson és hívogasson Amerikából? Tisztában vagy vele, hogy mennyi pénz az? A teljes fizetését erre fogja költeni.
Egyáltalán miért kell naponta ugyanazt írogatni? Teljesen szükségtelen. Én három évig voltam kinn, hetente beszéltünk, pár naponta emileztünk. Nem haltunk bele.
Szokd meg, hogy nincs ott, nincs mindig ideje rád, és legfőképp nincs pénze erre.
Szerintem elég idegesítő lehet neki az állandó SMS küldésed meg "hiányzol", stb.
Nem bántásból írom, de a szeretet nem ezen múlik, ne menj az agyára ezzel!!
Semmit nem jelent, hogy nincs kedve ilyesmihez, egész egyszerűen nem minden ember ilyen érzelgős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!