Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért változott meg ennyire,...

Miért változott meg ennyire, mióta külföldön van?

Figyelt kérdés

Párommal 3éve együtt vagyunk,minden a legnagyobb rendben volt, de múlthéten ki kellett mennie külföldre,6hónapra, 3hónap múlva tud hazajönni..

Egy hete ment el,de teljesen megváltozott.. naponta írok neki sms-t ,hogy szeretlek, hiányzol, stb... válasz nincs..

Esténként felhív (Ha nem alszik el), akkor annyit beszélünk, hogy elmeséli,hogy mi történt vele.. rólam már nem is kérdez, mert hogy "drága a percdíj"..

Telefonáláskor mondom neki,hogy hiányzol, erre mondja csak,hogy te is ,magától eszébe nem jutna.. nem furcsa ez egy kicsit? És egy hete van kint, Amerikába, szóval nem tudom, mit gondoljak..:S

2012. jún. 9. 16:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hullafáradt. Hagyd egy kicsit aklimatizálódni
2012. jún. 9. 17:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Vélhetően nagyobb problémája is van mint, hogy a te szívecskédnek megfelelően viselkedjen. Új hely, más emberek stb... Valószínűleg nem véletlenül ment ki, mert hogy kell a pénz. Ne írj neki naponta ilyen sms-eket, mert az agyára fogsz menni!
2012. jún. 9. 17:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem skyp-on beszélgettek? Az ingyen van.Az időeltolódást meg valahogy rendezzétek magatok között.
2012. jún. 9. 17:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Még két hét,mire lesz net.. igazából ezt csak akkor lehet érteni, ha valaki átélni?
2012. jún. 9. 17:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy idegesíti, hogy az összes pénz, amit keres a telószámlára fog menni
2012. jún. 9. 17:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Bátyám is külföldön él, az első pár hónapban minden este hulla volt. Már az is eléggé kimerítő tud lenni, hogy egy idegen nyelvet kell 0-24-ben használni, hát még mellette dolgozni!
2012. jún. 9. 17:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg elvárod, hogy naponta írogasson és hívogasson Amerikából? Tisztában vagy vele, hogy mennyi pénz az? A teljes fizetését erre fogja költeni.

Egyáltalán miért kell naponta ugyanazt írogatni? Teljesen szükségtelen. Én három évig voltam kinn, hetente beszéltünk, pár naponta emileztünk. Nem haltunk bele.

Szokd meg, hogy nincs ott, nincs mindig ideje rád, és legfőképp nincs pénze erre.

2012. jún. 9. 17:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is nemrég mentem ki külföldre, igaz már visszajöttem, de az első napokban annyira fáradt voltam, hogy este nyolckor lefeküdtem aludni, és mint egy darab fa aludtam másnap reggelig. Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, külföldön kifacsarják az embert, mint a citromot, persze hogy mindenhez fáradt szerencsétlen.
2012. jún. 9. 17:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem elég idegesítő lehet neki az állandó SMS küldésed meg "hiányzol", stb.

Nem bántásból írom, de a szeretet nem ezen múlik, ne menj az agyára ezzel!!

Semmit nem jelent, hogy nincs kedve ilyesmihez, egész egyszerűen nem minden ember ilyen érzelgős.

2012. jún. 9. 17:32
 10/13 anonim ***** válasza:
azt hittem, legalább egy év az a "mióta külföldön van". hagyd már levegőt venni egy kicsit. én is Amerikáig menekülnék, ha ilyen pasim lenne.
2012. jún. 10. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!