Kinek adod át hamarabb a helyedet ha tömeg közlekedsz, terhes nőnek, aki kisgyerekkel van, vagy idős embernek?
terhes vagy kisgyerekes nőnek.
nyugdíjasnak csak akkor ha ismerem
Aki előbb odaér.
Számomra ez olyan egy szinten lévő dolog. Aki pocakos annak könnyen dagad a lába, ami elég fájdalmas. Aki idős, annak hosszú évek megterhelése miatt gyengék.
Nekem speciel akkor nem adta át senki a helyet amikor vajúdtam (a lerendezett kocsi előtte két nappal lerobbant, busszal mentünk kórházba)
terhes nőnek vagy kisgyerekkel utazónak!Ha nem látok ilyet akkor idős embernek!
Amugy minden nap utazunk metróval (én és a két kisfiam)az egyik az ölembe a másik kapaszkodik a lábamba nagy tömeg és soha nem adja át senki a helyet! :(
Terhesnőnek vagy a kisgyereknek. Az 'idős' emberekről meg van a véleményem. Ha tényleg idős, akkor semmi probléma, rögtön átadom, ők mindig nagyon meg is köszönik.
Viszont vannak azok, akik csak elvárják, hogy mindenki átadja nekik a helyüket, nem is annyira idősek és fel vannak háborodva, ha valaki nem ugrik csak hogy ők leülhessenek.
Első ránézésre persze nehéz megállapítani, hogy ki melyik csoportba tartozik, de aki naponta bkv-zik, annak ez már nem probléma. (És az utóbb említetteknek persze nem adom át.)
"azért elég valószínűtlen, hogy ülsz a buszon, és körbeáll egy terhes nő, egy idős bácsi, meg egy kisgyerek "
Ezen jót nevettem!:)))
De mi van ha mégis,akkor? A "hamarabb" nem kell szó szerint venni,mondjuk úgy "szívesebben"?! De persze hogy annak aki ott áll mellettem.
# 3
Hú, ez durva:(
Hát én akárkinek átadom, bár inkább le sem ülök, mindig a porbléma van belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!