Volt már olyan hogy az életed minden területe egy kész csőd tömeg volt? Ha igen akkor hogyan vészelted át?
Egyik ismerősöm két éves kisfiáról kiderült, hogy egy ritka, izomsorvadásos betegségben szenved. 10 éves korára tolószék, 20 éves korára a legtöbb meghal. Ráadásul újabb gyereket se mernek vállalni, mert komoly esély van rá, hogy ez lenne vele is...
Egy ilyen mellett az én piszlicsáré problémáim semmik :P Amikor úgy érzem, hogy az "életem minden területe kész csőd", még akkor is nagyon messze vagyok attól, hogy ilyen komoly problémák legyenek. Szerencsére.
24/F
Volt igen, még gyerekként. Nekem a pszichiátria segített. Sajnos igen súlyos dolgok történtek a múltban. Gyakorlatilag halott lennék...de ez hosszú.
De azóta tudom, hogy nincs olyan probléma, vagy fájdalom, amit ne lehetne leküzdeni. Nagyon nehéz, de a kitartás meghozza gyümölcsét. Mára kiegyensúlyozott ember vagyok, boldog házasságban élek:)
Volt és van is. Átvészelni, hogyan fogom azt még nem tudom:(
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!