Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek adod át hamarabb a...

Kinek adod át hamarabb a helyedet ha tömeg közlekedsz, terhes nőnek, aki kisgyerekkel van, vagy idős embernek?

Figyelt kérdés

2012. márc. 29. 15:36
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
69%
mekkora a kisgyereknek? Pl. 10éves tud kapaszkodni, 3 éves nem, annál fiatalabb meg még annyira sem, pl. ha babakocsis?
2012. márc. 29. 18:13
 32/49 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell ezen is veszekedni? Egyszerűen arra voltam kíváncsi hogy a három közül ki melyiknek adja át a helyét legszívesebben!

Logikus hogy annak aki ott áll,de ha a három közül te dönthetsz ki lenne az?! Ennyi a történet.

A törött láb,meg a vakok,süketek,stb meg nem volt a kérdésben. Aki szerint meg hülye kérdés,nem is kellett volna válaszolni!

2012. márc. 29. 18:20
 33/49 anonim ***** válasza:
83%

Én sem adom át akárkinek az ülőhelyet.Nem egyszer volt olyan,hogy ültem a metrón,fáradt voltam,hallgattam a zenét és egyszer csak arra lettem figyelmes,hogy egy mocskos szájú öregasszony üvöltözik fölöttem,hogy miért nem állok fel.Átadták volna neki a helyet többen is,de nem,neki csak az enyém kellett.Nem adtam át a helyem.:)

Aki kedvesen kér,annak átadom,tök mindegy,kicsoda,mivel van.Aki meg bunkó,az üljön a földre:)

2012. márc. 29. 18:46
 34/49 anonim ***** válasza:
71%

Szinte csak csúcsidőben tömegközlekedek,reggel-délután 30-30 perc.

Át a helyem pocakosnak átadom,öregnek csak ha látom hogy nem a teszkóba megy.(melóhely fele van a teszkó)

Ha látom hogy ott van nála a bevásárlókosár,akkor álljon csak nyugodtan,ha már nem birta megvárni a 9 órát,amikor már alig közlekedik bárki.

2012. márc. 29. 20:30
 35/49 anonim ***** válasza:
70%

Bárkinek szívesen átadom a helyem, más kérdés, hogy az esetek nagy százalékában úgy tesznek, mintha nem hallanák a kérdést, vagy nem látnák, hogy felállok nekik, mert tetkós-piercinges-pikkelysömörös vagyok... Ennyit a kedvességről. (ettől független a mai napig megteszem, még ha jól belém is gázolnak ezzel egyesek, akik direkt elfordítják ilyenkor a fejüket és inkább megdöglenek se fogadnak el tőlem helyet

22/L)

2012. márc. 29. 20:48
 36/49 anonim ***** válasza:
12%

20:48

Az már a te hibád, hogy ilyen kis mimóza vagy, hogy beléd gázolnak ezzel.

2012. márc. 29. 20:57
 37/49 anonim ***** válasza:
76%
Csak magyar terhes nőnek adom át a helyem,illetve olyan idős embernek,akit ismerek.Kisvárosban élek,ez nem nehéz.Diákkoromban 15-20 perceket utaztam oda-vissza csúcsidőben,életemben nem láttam ennyi tróger nyugdíjast,illetve idős embert.Voltak persze normálisak is,nekik habozás nélkül átadtam.Még kisgyereknek is átadnám,ők még nem állnak olyan stabilan a lábukon mint mi,felnőttek.Nem egyszer láttam gyermeket egy durvább fékezésnél repülni.Nem volt egy kellemes látvány.
2012. márc. 30. 09:10
 38/49 anonim ***** válasza:
0%

"Csak magyar terhes nőnek adom át a helyem"

Ezzel szerintem rosszabb vagy, mint aki senkinek nem adja oda a helyét, mert az nem a személye miatt bunkó, hanem mert alapból az. De ez a válogatósdi... az igen.

2012. márc. 30. 15:21
 39/49 anonim ***** válasza:
81%
Azért,mert a c-k egész életükben nem dolgoztak annyit se,mint azok akik a buszon utaznak.Rá fér az állás,szokja.Egy magyar kismama megint más.Sajnálom,de ez a véleményem,és nem véletlenül alakult ki.Utazásaim alatt el sem hinnéd,hogy milyen furcsa emberekkel találkoztam.
2012. márc. 30. 16:41
 40/49 anonim ***** válasza:
70%
Én legszívesebben kisgyereknek, mert rajtuk úgyis átgázol mindenki, és pocsék lehet a tömegben fenekeket látni arcmagasságban. Öregnek meg terhesnek is át szoktam, de ahogy viselkedni bír némelyik, az kriminális, jó nem mindegyik, csak úgy a tizede, de az marad meg az emberben...
2012. márc. 31. 03:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!