Kinek adod át hamarabb a helyedet ha tömeg közlekedsz, terhes nőnek, aki kisgyerekkel van, vagy idős embernek?
Nem értem miért kell ezen is veszekedni? Egyszerűen arra voltam kíváncsi hogy a három közül ki melyiknek adja át a helyét legszívesebben!
Logikus hogy annak aki ott áll,de ha a három közül te dönthetsz ki lenne az?! Ennyi a történet.
A törött láb,meg a vakok,süketek,stb meg nem volt a kérdésben. Aki szerint meg hülye kérdés,nem is kellett volna válaszolni!
Én sem adom át akárkinek az ülőhelyet.Nem egyszer volt olyan,hogy ültem a metrón,fáradt voltam,hallgattam a zenét és egyszer csak arra lettem figyelmes,hogy egy mocskos szájú öregasszony üvöltözik fölöttem,hogy miért nem állok fel.Átadták volna neki a helyet többen is,de nem,neki csak az enyém kellett.Nem adtam át a helyem.:)
Aki kedvesen kér,annak átadom,tök mindegy,kicsoda,mivel van.Aki meg bunkó,az üljön a földre:)
Szinte csak csúcsidőben tömegközlekedek,reggel-délután 30-30 perc.
Át a helyem pocakosnak átadom,öregnek csak ha látom hogy nem a teszkóba megy.(melóhely fele van a teszkó)
Ha látom hogy ott van nála a bevásárlókosár,akkor álljon csak nyugodtan,ha már nem birta megvárni a 9 órát,amikor már alig közlekedik bárki.
Bárkinek szívesen átadom a helyem, más kérdés, hogy az esetek nagy százalékában úgy tesznek, mintha nem hallanák a kérdést, vagy nem látnák, hogy felállok nekik, mert tetkós-piercinges-pikkelysömörös vagyok... Ennyit a kedvességről. (ettől független a mai napig megteszem, még ha jól belém is gázolnak ezzel egyesek, akik direkt elfordítják ilyenkor a fejüket és inkább megdöglenek se fogadnak el tőlem helyet
22/L)
20:48
Az már a te hibád, hogy ilyen kis mimóza vagy, hogy beléd gázolnak ezzel.
"Csak magyar terhes nőnek adom át a helyem"
Ezzel szerintem rosszabb vagy, mint aki senkinek nem adja oda a helyét, mert az nem a személye miatt bunkó, hanem mert alapból az. De ez a válogatósdi... az igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!