Minden 2. gondolatom ő, pedig tudom, esélytelen (? ) SOS
Van egy fiú, szerelmes vagyok belé, de esélytelen ez az egész, megmondta. Nem tudom magam túltenni rajta, minden percben rá gondolok, egy nap ha nem sírok 20x akkor 1x se :(
Pont mikor jó lenne minden, akkor kell belémrúgni egyet. Hogy éljem túl. Mesélnél a te történetedről?
pontosan.
kedves kérdező, vedd tudomásul, és kész
az élet fog még nagyobb pofonokat is osztani.
Vagy titokban (!)kepeszthetsz, de nem 100 % a siker.
Fejlesztd fel magadat, légy kitűnő, jó sportoló, stb,
de nem tudjuk, miért nem akar téged, úgyhogy nem biztos, hogy ki tudod vívni a figyelmét.
Lehet, hogy csak a szőkék/barnák jönnek be neki.
Ha állandóan rajta törpölsz, elengeded magad mellett azt, aki szeretne. Nagyanyáink azt mondták: ne szaladj olyan szekér után, ami elment.Próbád elfelejteni, s mások felé fordulni. Még az is lehet, hogy ha boldognak lát, s persze így szépnek, más oldalán, akkor visszasunnyog. De ha nem, akkor már nem is fog érdekelni.
De miért annyira esélytelen ez a dolog? Mondta?
Hát... Örülj, hogy őszintén megmodta, hogy esélytelen...
Történetem?
Össze-vissza jelzéseket kaptam, hol "kellesz, de nagyon", hol "nem tudom, mit akarok", aztán újra az ágyában kötöttem ki. Rohadtul beleszerettem. Utána még keresett párszor, de a személyes találkozásokat valahogy kerülte. Annyit nem mondott, hogy "b+ nem akarok tőled semmit", csak egyik napról a másikra megszűnt létezni nekem. (Elérhetetlenné vált...)
Mai napig sz@r, mert nem tudom, hol csesztem el, pedig 4 év eltelt már...
Te legalább kaptál egy pontot a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!