Minden gondolatom egy férfiról szól, állandóan, mindenről ő jut eszembe, pedig nem is ismerem csak felületesen. Miért?
Férjnél vagyok, de sokszor azt érzem roszul választottam, nem igazán vagyok boldog mellette, máskor meg tudom, hogy így jó, vele, mert miket hallani, milyen férfiak vannak és őt már 10 éve ismerem. Mégis van egy srác, férfi hogy írjam még csak 30 év körüliek vagyunk. Tehát van ez a srác, aki első perctől fogva, ahogy megismerkedtünk nem titkolta, hogy tetszem neki, de én már akkor is férjnél voltam és semmit nem lépett irányomba, csak beszélgettünk(közös ismerőseink vannak). De egyértelmű, hogy vonzódunk egymáshoz, mégsem léptünk soha. Én észre sem vettem, csak megmosolyogtam, hogy kedveskedik, hogy zavarban van a közelemben. Ahogy kezdett megromlani a kapcsolatunk a férjemmel, lépten nyomon összetalálkoztunk és egyre többet járt a gondolataimban. Mind a mai napig. Elhatároztam már ezerszer, hogy nem gondolok rá többet, de akkor valaki szóba hozta, vagy összefutottam vele, vagy találkoztam valaki ismerősével, hogy tuti eszembejusson ismét. Álmodok róla, arra ébredek éjjel, hogy látom az arcát vagy valamit álmodok vele. Pedig nem akarok rá gondolni, mégis valahogy feltűnik, hogy ne felejtsem el.
Hogy ne gondoljak rá? Hisz nekem családom van, mégis rá vágyok. Más is volt így? Az ismeretlen vonz? Vagy az a baj, hogy már nem szeretem a férjem, csak megszokásból vagyunk együtt? Sok ronda dolga volt és kiábrándultam belőle, de valahogy megpróbálom újra szeretni, próbálok minden hazugságát megbocsájtani, de így nem megy, hogy más jár a fejemben!
Hát ez az, fellángolás, de 1 éve tartson?? Tiszta lökött vagyok. Hisz ő külföldön van már fél éve nem is láttam, csak hallok róla innen-onnan. Nem én érdeklődök, csak valahogy szóbakerül.
A válás felmerült, de végül nem váltunk el, megbocsájtottam, mert bizonyította, hogy szeret és nem akar elveszíteni minket a férjem. Bulizott, csajozott, velünk nem foglalkozott, éjszakákat máshol töltött.... Végül könyörgött értünk mikor a válás került szóba és elhagytam. A gyerekünk miatt visszafogadtam. Azóta is minden oké, mintha kicserélték volna.
Unod a közös életeteket a férjeddel és közben jött egy új, egy izgalmasabb. Szerintem valójában nem is érdekel téged, hogy milyen ember, mert te felaggattad mindazzal a tulajdonsággal, amit szeretnél és egy általad kreált nem is létező lénybe zúgtál bele. És persze hogy kezdett megromlani a férjeddel a kapcsolat, mert te ebben az álomban éltél, a valódira, a férjedre pedig nem áldoztál épp emiatt elég energiát.
Szerintem az a lényeg, hogy ezt felefogd és utána jöhet a többi.
Szia!
Valóban, ez igy szokott lenni, hogy az ember, ha nem vigyáz, akkor belezúg valaki másba, felaggatja rá az elképzeléseit...aztán ezek lehullanak.
Szerintem lehet az is, hogy rosszul választottál, de ha már megvan ez a házasság akkor törekedni kell arra, hogy boldog legyél mellette, föleg, ha ennyire sokat változott miattad.
Lehet, hogy fél év múlva jön egy másik szimpi srác aki iránt ilyen felfütötten tudnál érezni, de akkor már erösebb leszel, semhogy megengedd magadnak... erröl szól a házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!