Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak altalaban miert racionalisak, a lanyok miert emocionalisak?
A külső valamilyen szinten mindenkinél számít, ez egyértelmű. Az adja meg az első benyomást, de közel sem ez az elsődleges. Sokakat azért lehet látni mindig csak hasonló karakterű emberekkel, mert külsőre az az adott típus teszi neki a legjobb első benyomást, ezért másoknak nem is ad esélyt. De ebbe ne menjünk bele, mindenkinek más az ízlése, vannak akik tényleg ragaszkodnak egy ideálhoz, de azért nem ők vannak többségben. De egyébként láttam én már olyat, hogy egy nő mindig csak az ideálját keresete, csak olyan pasikkal jött össze, aztán kikötött egy homlokegyenest más külsejű férfival, akivel már el is jegyezték egymást. Szóval nem lehet ezt így kategorizálni, hogy egy nőnek csak egy stílusú pasik jönnek be.
Egy nő barátzónájába csak akkor lehet bekerülni, ha barátként közelítek hozzá és nem férfiként. Bár lehet, hogy neked és nekem nem ugyanazt jelenti a barátzóna. Én akkor tekintem úgy, hogy barátzónában vagyok, amikor a csaj tényleg csak a barátjának tekint, de annak őszintén. Ha csak azért mondja a csaj a srácnak, hogy legyenek barátok, mert nem akar vele összejönni, az sima lekoptatás és nem barátzóna. Szerintem, de ez csak fogalmazás kérdése, nem is lényeges.
Nem kell ahhoz semmilyen katasztrófa, hogy hátrányosabb külsejű férfiak külsőre és belsőre is remek lányokat találjanak maguknak. Az egyik barátomnak sikerül annyira felturbóznom az önbizalmát és a magabiztosságát, hogy olyan nőket szedett fel azóta, hogy én is csak néztem. Pedig egy meglehetősen csúnyácska srácról van szó, aki a higiéniát tekintve sem túl igényes.
„Ránézésre nedvesedsz. Hajlamos vagy könnyen felizgulni, ez tök jó, örülj neki, a nők nagy része sajnos nem ilyen (de szép is lenne a világ:D).”
Te csak azt hiszed. :D Esetleg jobban tudják konrtollálni magukat.
Nálam is rengetegszer volt, hogy totál nedves a bugyi, mégsem látszott rajtam. Ez a nők hatalmas előnye. Szimplán, „hidegen” tudunk viselkedni, miközben be vagyunk izgulva odalent. :)
Akinél „mégsem” így megy- az valószínűleg nem azzal van, akire nedvesedik! Egyik barátnőm mesélte, hogy összejött a barátjával, aki szerinte „igazi férfi”, de a szexet fél órás előjátéknak kell megelőznie, miközben ő csukott szemmel fekszik, mozdulatlanul..aztán végre nagy nehezen benedvesíti a fickó.
Aztán másik esetben meg azt, hogy meglátta az ablakmosó benzinkutas srácot, (akivel sosem jönne össze, mert „csak” ablakmosó benzinkutas srác, na engem az ilyesmi nem igazán érdekel) és ott a kocsiban nedves lett a bugyi- ennyitől.
Ne érts félre, nálunk is van előjáték, én is csípem. De lég ránéznem a barátom vonzó, feszes testére! :)
"...ismerek hatalmas önérzettel rendelkező pasikat, akik viszont bármilyen remek a stílusuk, sosem jönnének be nekem." Ez teljesen természetes. Nincs olyan férfi, aki a világon minden nőnek bejönne, legyen bármilyen határozott és magas önérzetű. Egyszerűen ő az a típusú férfi, aki neked nem jön be. Ilyen mindig is volt és lesz is. Ezen sem kell túl sokat rágódni.”
Akkor több dologban egyetértünk, mint hittem volna. Egyébként a határozottság sosem zavart, legalább egészséges az önérzete, tudja mit akar, viszont ami nagyon nem jön be- és el is hajtom az olyanokat- akik versengeni akarnak velem, vagy irányítani. Magam is irányító típus vagyok (inkább én vállalom fel ezt a szerepet a kapcsolatban HA a másik is benne van!)- ezzel együtt elfogadó is, tehát leginkább a fifti-fifti. De attól a falra mászok, amikor olyan szövegekkel jön valaki, hogy „majd ő megvéd”, „vigyáz rám”, „tudja mi a jó nekem”- kösz. Tudja csak, az nem baj, de inkább abból, hogy megmondom neki, persze, ez kölcsönös. :)
"Inkább újra nekifutok egy félénkebbnek, ha jól néz ki." Ezt azért gondold át még egyszer. Az írásod alapján nem hinném, hogy az a fajta felszínes, buta nő vagy, akinek csak a külső számít, hogy jól nézzen ki a pasi, akivel megjelenik mások előtt.”
Nem tartom magam annak, és ez nem is arról szól, hogy „mások mit szólnak”- ahogy írtam, gyakran előfordult, hogy másoknak nem tetszettek a „választottaim”, de nekem csak ők voltak vonzóak, és minek legyek olyannal, aki meg nekem nem tetszik? :) Számít a benső is. Úgy, ahogy fentebb írtam. De nem CSAK a benső.
Hiába passzolna bensőleg hozzám, van egy igen erős határ, amin túl már nem tudok vele mit kezdeni. Nem szeretnék úgy járni, mint említett személy, aki képtelen benedvesedni a választottjára. :)
’Szóval, ha már jól néz ki és oda is megy hozzád, akkor is biztos, hogy van benne valami plusz, amivel meg fog téged, mert, ahogy te is írtad feljebb, "...a remek, kiváló külsőt is el tudja rontani a csapnivaló benső."
Nagyjából igaz. :) Szeretem, ha laza, nyugodt, kiegyensúlyozott, „magabiztos” (én is ilyen vagyok- azért idézőjelben írom, hogy ne kavarjon meg: határozottan nem igénylem, hogy nálam határozottabb legyen, sőt. ;D)
"Nagyobb darab, túl kigyúrt nekem, túl lenyírt a haja, és még borostás is kicsit." Ezt nem igazán értem, hogy kire írtad. Azt mondod, hogy a lazán, nagy önbizalommal nyomuló fickók általában ilyenek?
Nem- itt csak külső vonatkozásában írtam, hogy barátnőm ideálja ilyen (enyémtől elütő).
„Nekem ez új. :D Eleve az a tapasztalatom (társaságban, ismeretségben), hogy a nagyon kigyúrt srácok az önbizalomhiányt vagy a személyiségük valamely más hiányosságát pótolják azzal, hogy mindenféle szerekkel teli pumpálják magukat.”
Nem feltétlenül- de biztosan van erre is példa, mint mindenre. Én nem általánosítanék. Még akkor sem, ha ezzel részben, kicsit magam ellen beszélek. Nekem kifejezetten nem tetszenek a kigyúrtak.
„Szórakozóhelyeken is mindig azt láttam, hogy az ilyen tesztoszterontitánok mindig a tánctért szélén ácsorognak egyedül. Én is edzek, de sosem szedtem hozzá semmit és így nem is lettem "túl kigyúrt"
Ennek örülök, hogy egyre többen vannak, akik nem teszik tönkre természetes, csinos-fiús alakjukat a sok izommal. :) Egy egészséges sportosság bejön- feszes, vékony test, kissé izmos is lehet, formás, kerek fenék, szép mellkas-has (nekem csak a szőrtelen tetszik), stb.
"Egy nő barátzónájába csak akkor lehet bekerülni, ha barátként közelítek hozzá és nem férfiként."
Ezt nagyon másképp látjuk. :) Nálam rengetegen bekerültek oda, szívesen barátkozom velük, és jókat mosolygok rajta, hogy még mindig nem adták fel- évek múlva is "férfiként" akarnak közeledni, viszont jobb híján beérik a barátsággal.
Persze, az ő "tudatukban" nem így fest a dolog, talán úgy vannak vele, tovább nyomulnak és a végén bejön valami "trükk". Ismerem a "manipulációs-fogásaikat", és a "technikáikat" is erre: nekem az a lényeg ebből (amit már leírtam), hogy külsőleg nem férnek bele az "ideálomban".
Egyébként kissé paradoxnak fog tűnni, de konkrét, elképzelt ideálom nincs is. Nem írtam le magamnak, hogy ilyen, meg amolyan legyen a srác- az összbenyomás alakította ezt nálam, egyszerűen kitapasztaltam, kik izgatóak számomra. (Iménti hozzászólásban írtam erről részletesebben). De nincs centiről-centire meghatározva: nyitott vagyok. Egyszerűen ez "van"- az ízlésemről nem tehetek. :) (És nem is akarok tenni!)
Egyébként ne magatokból (pasikból) indulj ki, nektek (úgy látom) a nők többsége bejön (hacsak nem tényleg "bányarém"). Azt tapasztalom, a pasiknál valahogy úgy megy (tisztelet a kivételnek!): jó nő- átlagos nő- kissé ronda nő- ha az sincs mindegy, csak lyuk legyen rajta. :D
Bocs, biztosan nem mindenkire igaz. :)
"Nem kell ahhoz semmilyen katasztrófa, hogy hátrányosabb külsejű férfiak külsőre és belsőre is remek lányokat találjanak maguknak. Az egyik barátomnak sikerül annyira felturbóznom az önbizalmát és a magabiztosságát, hogy olyan nőket szedett fel azóta, hogy én is csak néztem. Pedig egy meglehetősen csúnyácska srácról van szó, aki a higiéniát tekintve sem túl igényes."
Én meg lányt ismerek olyat, aki "túltesz" a "csini" plázacicán (utóbbi elég bizonytalan, határozatlan, nyafka, túl ragaszkodó).
Egy testesebb, nem túl szép arcú lányról van szó.
Semmi mást nem csinál, csak elég határozottan, függetlenül áll a pasikhoz, és nem veszi túl komolyan őket.
Laza, boldog, van elég önbizalma.
És több fiú fut utána (a jobb fajtákból), mint fenti, nagyságrendekkel előnyösebb külsejű után.
"Az egyik barátomnak sikerül annyira felturbóznom az önbizalmát és a magabiztosságát, hogy olyan nőket szedett fel azóta, hogy én is csak néztem. Pedig egy meglehetősen csúnyácska srácról van szó, aki a higiéniát tekintve sem túl igényes."
Most így jobban belegondolva, az is számít, vajon miért jöttek össze a barátoddal az említett "jó csajok"?
Hirtelen eszembe jutott, hogy az általam ismert "fullos plázacica" (aki belül bizonytalan, kapcsolatfüggő, mindig kell, hogy legyen mellette valaki, stb.) is nagy valószínűséggel összejött volna vele.
Neki az igényeit erősen lehúzza ez a benső hozzáállás önmagához.
Szóval, elég árnyalt ez, szerteágazóak lehetnek az okok. :)
Természetesen, nem mindenkire igaz az, amit a pasikról és arról írtál, ahogy a nőket látják. Persze, ha nem kapcsolatról, csak szexről van szó, akkor nagyjából igaz lehet, amit írtál a férfiak többségére. Bár sajnos azok, akik nem jók a nőknél és nem tehetik meg, hogy válogassanak ahelyett, hogy tennének valamit magukkal inkább beletörődnek abba, aki jut nekik, bármilyen is legyen az. Én már kb. fél éve azt tapasztalom magamon, hogy ha van egy csaj, aki külsőre nagyon fullos, de kiderül valamilyen jellemi hibája/hiányossága, amit nem tudok tolerálni, utána már semmit nem akarok tőle, még "azt" sem. Egyszerűen nem tudok elmenni mellette, hogy az adott csajjal ilyen vagy olyan gikszer van. Tehát én megválogatom, hogy kivel vagyok akkor is, ha csak egy alkalomról van szó.
Haverom példájában a lényeg az volt, hogy gyakorlatilag 19 éves koráig senkije nem volt, mivel szegény nem kellett senkinek. Ő ezt mindig a külsejének tudta be és nem is tett semmit. Lehet, hogy bizonyos lányok csak kapcsolatfüggőségből, szeretethiányból vagy egyéb ok miatt jönnek össze vele, de az ő esetében már az is fényévnyi ugrás volt, hogy egyáltalán észrevették a lányok. Pontosabban nem is az, hogy észrevették hanem, hogy nem küldték el rögtön. Ezért mondom mindig azt, hogy a külső hiányosságokat lehet kompenzálni a személyiséggel, persze csak egy bizonyos szintig hiszen, ahogy te is írtad "...van egy igen erős határ, amin túl már nem tudok vele mit kezdeni."
Értem. :)
Akkor nagyjából közös nevezőre jutottunk.
Az meg csak értékes tulajdonság, ha nem vagy igénytelen, megválogatod a partnereidet.
Ez szintén "vonzerő"-növelő mindkét nemnél (hisz ki ne örülne neki, hogy megfelel egy igényes illetőnek).
Remélem nem félreérthető, ezzel általános emberi jellegzetességre célzok, nem "manipulációs-fogásokra". :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!