Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak altalaban miert racionalisak, a lanyok miert emocionalisak?
Amit leírtál, annak én épp kb. a "fordítottját" tapasztalom a környezetemben. Szinte minden nőnél. :)
Pasikat a "farkuk" irányítja (ehhez általában érzelmek is jönnek, de racionalitás- az nem).
A nők meg (legalábbis akiket én ismerek) már az első ránézésnél eldöntik, mi lehet, mi nem, ki esélyes, ki nem, mik a feltételek, stb.
Esetleg a pasi nem mindig tud róla. :)
Hunter92: Amiket leírsz, ismert manipulációs fogások, és ebben is sokkal jobbak a nők. :)
Lehet trükközni, magabiztosságról beszélni: én egy dolgot látok-tapasztalok.
LEHET esély a csajnak nem tetsző, nem vonzó pasi számára is, HA nincs a közelben egy vonzóbb, helyesebb. És kb. két órán át a legkülönbözőbb manipulációs fogásokat bevetve, "vért izzadva" eléri, hogy szóbaálljanak vele, legyen folytatás.
De ha ott van egy csinos, vonzó példány, akitől ránézésre nedvesedik a bugyi, akkor ez mit sem ér. :)
"..ha nincs közelben egy vonzóbb..." Ebben igazad van. Viszont a vonzalom felhúzására a külső édes kevés. Persze ez határozza meg az első benyomást. Tény, hogy ha a csajozásra úgy tekintünk, mint egy hegymászásra, akkor könnyű kis sétává válik, ha jól is nézel ki. De! Lehetsz a világ legjobb pasija (külsőre), ha bizonytalan vagy, nem megfelelő az önértékelésed és a csaj egy apró tesztel is ki tud zökkenteni, esélytelen vagy. Miután besültél jövök én, az viszonylag átlagos külsejű, de rendíthetetlen önértékeléssel és határozottsággal rendelkező pasi és viszem a csajt. Ez így működik.
És még valami. Nem kötekedés, inkább megjegyzés.:D Ránézésre nem fog egy csajnak benedvesedni a bugyija, ezt elhiheted. A nők nem olyanok, mint mi, nem elég nekik a vizuális inger.
Hunter92 én nő vagyok. :D És leginkább "ránézésre" nedvesedik a bugyim. Még az sem zavar, ha picit szégyellős a fiú, csak merjen odajönni, egyértelműen lássam rajta, mit akar. :)
Amit írtál pedig mindkét nemnél így működik. Jó nőnek mondanak, "nagybetűs-Nőnek", de vannak nálam (szerintem) sokkal jobban kinézők, nagyobb bombázók (mellesleg én nem is strapálom magam azon, hogy kis miniruhákat vegyek fel, nagy dekoltázzsal).. szóval, ezek a "jobb" csajok néha tele vannak önértékelési zavarral, bizonytalansággal, nem elég határozottak, túl kiszolgáltatottak, rágölcsölnek, kapcsolatfüggők. Tudod: pl. állandóan aggódnak, "túl nagy a fenekem", mindenről megkérdezik a pasit (míg én néha "fütyülök a véleményére" (jó értelemben!).
És láss csodát: ez a férfiaknak sem jön be. Hamar otthagyják őket, nem egy ilyet láttam már magam körül.
Abban igazat adok tehát, hogy a remek, kiváló külsőt is el tudja rontani a csapnivaló benső. Nekem is volt olyan "barátom", aki kiválóan nézett ki, de állandóan hezitált, bizonytalan volt, túlérzékeny, lelkizős, hisztizős. (Én a magam nagyon egészséges önérzetével, határozottságával hiába nyomtam volna belé a pozitív gondolkozásmódot, nem használt).
Viszont van ennek egy fordítottja is: ismerek hatalmas önérzettel rendelkező pasikat, akik viszont bármilyen remek a stílusuk, sosem jönnének be nekem. Inkább újra nekifutok egy félénkebbnek, ha jól néz ki. :) A mostani barátom is inkább félénk, és két éve remekül megvagyunk. Annyi bátorsága legyen, hogy merjen odajönni!
Ennyit elvárok, mert én nem futok senki után. Aztán már "rám bízhatja" magát. :D
Az említett lazán, nagy önbizalommal nyomuló fickónak meg akkor is kb. több év kellene, hogy "ráfanyalodjak", ha egy lakatlan szigeten lennék összezárva vele. És vizuálisan még úgy sem lenne az "igazi" soha!
Nagyobb darab, túl kigyúrt nekem, túl lenyírt a haja, és még borostás is kicsit.
Egyébként, ha megfigyeled a nőket, náluk is a külső dominál. Esetleg mondogatják, hogy "nem számít"- én is jó idő múlva vettem észre azonban magamon, hogy valójában ez az elsődleges.
És a többi barátnőmön is észrevettem. Van egy "ideáljuk" (ami persze valameddig rugalmas!)- és onnan nem nagyon mozdulnak ki. Ez változó lehet minden nőnél.
Ezért láthatsz nőket cingár pasikkal, és hatalmas mackókkal, stb.
Egyik barátnőmnek a husisabbak jönnek be, szerinte az enyémek "kis gizdák", szerintem meg az övéi hatalmas "állatok". :D
Szóval, folytatva, kamu a "külső nem számít". Annyiból igaz (mint a pasiknál is!) hogy az idegesítő benső tönkre tudja tenni.
De ha nem férsz bele a csaj "ízlésvilágába" külsőleg, akkor hamar átrak a barátzónába, jó haver leszel neki, és talál valami remek indokot rá, hogy miért nem jött össze veled. Persze, nem fogja a szemedbe mondani, hogy nem tetszel.
Azért tudom, mert régebben én is csináltam párszor. De soha többet. Jobb a finom egyenesség. :)
És persze ezzel együtt még mindig megkedvelhet a kissé(!) hátrányosabb külsővel rendelkező fiú is, ha épp nincs más, ha valakinek épp nagyon kell partner, ha valami érdekes katasztrófa helyzet áll elő, és együtt mentik meg a világot, ami összehozza őket. ;D Stb.
*megkedvelhető
Na, bocs a hosszú litániáért. :)
Na akkor haladjunk szépen sorban. :)
Ránézésre nedvesedsz. Hajlamos vagy könnyen felizgulni, ez tök jó, örülj neki, a nők nagy része sajnos nem ilyen (de szép is lenne a világ:D).
"...a "jobb" csajok néha tele vannak önértékelési zavarral..." Teljesen igazad van, ez nekünk sem jön be, rendszerint az ilyen csajokkal nem is szoktam foglalkozni. Szerintem ebben teljes az egyetértésünk szólva nem kell ragozni.
"...ismerek hatalmas önérzettel rendelkező pasikat, akik viszont bármilyen remek a stílusuk, sosem jönnének be nekem." Ez teljesen természetes. Nincs olyan férfi, aki a világon minden nőnek bejönne, legyen bármilyen határozott és magas önérzetű. Egyszerűen ő az a típusú férfi, aki neked nem jön be. Ilyen mindig is volt és lesz is. Ezen sem kell túl sokat rágódni.
"Inkább újra nekifutok egy félénkebbnek, ha jól néz ki." Ezt azért gondold át még egyszer. Az írásod alapján nem hinném, hogy az a fajta felszínes, buta nő vagy, akinek csak a külső számít, hogy jól nézzen ki a pasi, akivel megjelenik mások előtt. Szóval, ha már jól néz ki és oda is megy hozzád, akkor is biztos, hogy van benne valami plusz, amivel meg fog téged, mert, ahogy te is írtad feljebb, "...a remek, kiváló külsőt is el tudja rontani a csapnivaló benső."
"Nagyobb darab, túl kigyúrt nekem, túl lenyírt a haja, és még borostás is kicsit." Ezt nem igazán értem, hogy kire írtad. Azt mondod, hogy a lazán, nagy önbizalommal nyomuló fickók általában ilyenek? Nekem ez új. :D Eleve az a tapasztalatom (társaságban, ismeretségben), hogy a nagyon kigyúrt srácok az önbizalomhiányt vagy a személyiségük valamely más hiányosságát pótolják azzal, hogy mindenféle szerekkel teli pumpálják magukat. Szórakozóhelyeken is mindig azt láttam, hogy az ilyen tesztoszterontitánok mindig a tánctért szélén ácsorognak egyedül. Én is edzek, de sosem szedtem hozzá semmit és így nem is lettem "túl kigyúrt".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!