Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ennek mi lehet az oka? (már a szex is pocsék velem.24/L )
Párommal kb 1,5 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is élünk. Eleinte sem volt zökkenőmentes az életünk, sokszor voltak viták amit általában szexszel "oldottunk" meg - ez az ő bevált módszere, én olyankor vagyok harcképtelen mikor feszültség van köztünk de ez lényegtelen most-
Az utóbbi néhány hétben viszont arra panaszkodik, hogy nagyon pocsék velem az ágyban, és hogy nagyon lelombozom a hozzáállásommal stb. (Valóban nem vagyok túl lelkes)
Ma megkért, hogy nézzek utána a neten, hogy "hogyan legyek jó az ágyban" mert ez kritikán aluli, mármint a teljesítményem.
Persze nincs erre kézikönyv, korábban minden kért technikát, trükköt változtatást bevetettem ami mondott, prűd sem vagyok mégsem jó neki velem.
Arra gyanakszik hogy van valakim, azért nem vagyok már olyan tüzes mint az elején. Persze ez nem igaz.
Próbálom megoldani a helyzetet, de ez egyre csak rosszabb lesz. Ha elmondom nekem mi a bajom (mikor vitázunk sokszor megaláz verbálisan, - idiótának, szerencsétlennek, semmire se valónak nevez- ha az ő rossz tulajdonságait felsorolom hogy nekem mi a rossz megfenyeget hogy elzavar otthonról, mert nekem semmi nem jó.
Korábban élveztem vele a testiséget, sokszor már azon aggódok, mibe köt bele megint mit csinálok rosszul- nem tudom elengedni magam. Szeretném megoldani de semmi ötletem. Valaki tud tanácsot adni?
Mindenkinek köszönöm, aki segíteni próbál.
Nem bocsátanál? meg "szőröstől bőröstől aki folyton lealáz", ez után te még rendbe akarod hozni, pedig egy ilyen eset azért nem nagyon van messze a megcsalás okozta érzésektől.
Két kérdés? Szereted őt ezek után, hogy lealáz és csak annyival lerendezi, hogy szeret? Biztos nem azért nem akarsz szakítani mert félsz a változásoktól?
Szerintem hülye vagy. xD
1, lehet tényleg szeret csak felidegesíted mer hülye vagy, happens to me. de túlteszi magát rajta 5 perc alatt mert szeret. ebben az esetben legyél okosabb.
2, nem szeret de akkor miér nyugszik le 5 perc alatt?
3, indulatkezelési problémái vannak (szülők, nevelés, jellem) ha nem bánt szard le mit mond ilyenkor, maj lenyugszik. ettől függetlenül ha megszokod lehet vele jó kapcsolatod mert mindig meg fog becsülni.
4, ha túl gyakori, nem birod elviselni,stb,hagyd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!