Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy évben egy pasi sok házasság előtt?
Soknak tűnik,ha valakinek mondjuk 25 évesen 9 pasija volt, de gondoljatok bele, ha mondjuk egy évig egy pasival járt. Főleg fiatalon mikor még senki sem akarja elkötelezni magát. Sok?
Én 17 éves vagyok, pár hete feküdtem le a második barátommal. 16 évesen volt az első barátom (1 évig) és most 17 évesen a második. Ne értsetek férre, nem akarom eldobni ezt a pasit,ha 18 leszek, de nyilván az sem kivitelezhető,hogy örökké együtt legyünk. Mondjuk 10 év múlva, 27 évesen majd megházasodok, addig még baj,ha "rövidebb" 1-2 éves kapcsolataim vannak?
L/17
Hát elég fura így állsz hozzá, ilyet lánytól még nem is hallottam... lányokra általában az a jellemző hogy minden kapcsolatba úgy mennek bele még tizenévesen is remélik ő a nagy ő...
Egyébként rohadtul nem gáz, teljesen lényegtelen hogy kapcsolatot alakítasz ki ez a te életed nem számít más mit gondol erről. De egészségesebb lenne ha nem ilyeneken gondolkoznál, hanem arra törekednél hogy boldog legyél és próbálj bízni a kapcsolataidban. Jó még fiatal vagy nagyon, azért lehetnek ezek a gondolatok szerintem húsz fölött már nem fogsz így gondolkodni, most csak élvezd az életet ne agyalj ilyeneken! :)
Az előzőnek igaza van.
De azért gondolj bele, hogy most 17 évesen mit gondolsz. Mi lesz belőled később? Jó lesz visszagondolni, hogy mennyi pasival feküdtél le előtte? Meg lehet, hogy pont ez miatt nem találsz majd olyat, akinek kellenék hosszabb időre, mert pont igy gondolkodsz meg jópáran átmentek már rajtad.
Érdekes egy felfogás, de a te életed, te döntesz és te éled.
Detto ugyanezen gondolkodtam én is mostanában.
18 éves vagyok, 2 barátom volt, mind a kettő 1 évig nagyjából, szval azért mind a kettővel volt szex, mert ne mondja nekem bárki is, hogy 1 évig nincs valaki közt testi kapcsolat.
Na most megint alakul egy sráccal, ő már a 3. lesz 18 évesen, pedig egyáltalán nem vagyok r*banc de lehet, hogy 25 éves koromra lesz vagy 8...
De hát ez van.
húha, miért lenne sok? 22/l vagyok, volt pár barátom, rövidebb-hosszabb kapcsolatok, de most úgy állok, h több, mint 1 éve nincs senkim, és nem is akarok egy ideig, de köjyörgöm, nőből vagyok, vannak szükségleteim, nem fogok erényövet aggatni magamra! Így van 1 srác haverom, nagyon szeretjük egymást, mint barátok, és könnyítünk egymáson. És ez nem ribancság!
Szóval kedves kérdező, nyugi. Majd jön az igazi, addig pedig éld nyugodtan az életed, és ne aggódj ilyeneken!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!