Egyszerűen nem értem, hogy bírja ki egy pasi, hogy vallási okokból kifolyólag, csak házasság után feküdjön le egy lánnyal?
Én azt hittem ilyen felfogás már nincs... de van :|
nagyon fura, bár én azt gondolom, hogyha bnője lesz akkor nem fogja kibirni, a szükség törvényt bont alapon..
vagy mégsem?
hazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugsághazgsáhazugság!!
Ilyen nincs! A volt barátnőm apja lelkész volt ésa feleségét egy, a lányával egy idős kis szentlélekkel csalta. Nem bibliaolvasás volt, hanem tömény kúrás!
vagy mégsem
Ha az ember eldöntött valamit, miért ne tarthatná magát ahhoz, mégha nehéz is? Az esküvői tortába sem kóstolgatok bele előre, hanem kivárom míg eljön az ideje, mégha egy ideig szemeznem is kell vele.
(A gyakorlati válasz pedig az előzőnél.)
23.45-re:
Ha ez igaz, le kell venni róla a palástot, nem méltó a szolgálatra. Ez egy szomorú és rossz példa. De ez még nem teszi hazugsággá a bibliai tanítást. Sok keresztyén ember (lelkész és nem lelkész) párkapcsolatát, házasságát lehetne pozitív példaként is hozni.
Biztos,hogy van a férfiakban tartás,ha úgy nőtt fel,de tényleg olyan,hogy mi van ha szexben nem illik össze két ember?a kapcsolat fontos összetartó eleme az egymás boldoggá tevése,ebbe benne van a szex is. Nagyim mondja mindig jól..Olyan mint a cipő,előbb fel kell venni,ki kell próbálni,mielőtt megveszed és hazaviszed. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!