Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy évben egy pasi sok házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy évben egy pasi sok házasság előtt?

Figyelt kérdés

Soknak tűnik,ha valakinek mondjuk 25 évesen 9 pasija volt, de gondoljatok bele, ha mondjuk egy évig egy pasival járt. Főleg fiatalon mikor még senki sem akarja elkötelezni magát. Sok?

Én 17 éves vagyok, pár hete feküdtem le a második barátommal. 16 évesen volt az első barátom (1 évig) és most 17 évesen a második. Ne értsetek férre, nem akarom eldobni ezt a pasit,ha 18 leszek, de nyilván az sem kivitelezhető,hogy örökké együtt legyünk. Mondjuk 10 év múlva, 27 évesen majd megházasodok, addig még baj,ha "rövidebb" 1-2 éves kapcsolataim vannak?

L/17

2012. jún. 18. 12:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

12:52

akkor rosszul tudod, mert az is ribanc akinek túl sok kapcsolata volt, szóval megdugta fű és fa is egyaránt, tök 8 hogy egyszerre csak 1el csinálta!

2012. jún. 19. 10:27
 12/17 anonim ***** válasza:
9es vagyok. Nem fog belém szeretni, ugyanis ezt kb 4 éve csináljuk, és ha eddig nem történt meg, ezután se fog. (bár volt benne jó hosszú szünet, ugyanis kapcsolatom volt.) Az előző párom, akivel 1.5 évig voltam kb együtt, tökéletesen tisztában volt vele, h milyen kapcsolat volt köztünk a sráccal, és egyáltalán nem féltékenykedett, se semmi, elfogadta, h a haverom. Tudta, h mi miért történt, és kész. És az, h 4 éve ha nincs komoly barátom, akkor ugyanazzal vagyok, nem ribancság! Az akkor lenne, ha közben bárki mással is csinálnám.
2012. jún. 19. 16:09
 13/17 anonim ***** válasza:
már alapból az ribancság hogy csak szexkapcsolat van köztetek, szóval megint csak tök 8 hogy kivel és mennyien voltak.
2012. jún. 19. 17:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem csak szexkapcsolat, mert közben a legjobb barátom is.
2012. jún. 19. 21:05
 15/17 anonim ***** válasza:
húha ez mindent megmagyaráz.
2012. jún. 20. 11:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Szeretnék én is ilyen lánybarátot akivel levezetjük a feszültséget ínséges időkben... :))) ez jó
2012. jún. 20. 22:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Amúgy a kérdezőt megnyugtatom, úgy alapvetően nem sok persze nyilván jobb lenne ha nem így gondolkodnál előre, hogy előre temeted a még ki sem alakult kapcsolataidat! :)

De mindenképp megnyugtathat hogy sok kortársad HAVONTA fogyaszt el ennyi pasit... te nem vagy ribi, csak próbálj meg kicsit optimistábban állni a kapcsolataidhoz, gondolom te is örülnél, ha a következő barátod nem egy évig tartana hanem sokkal tovább. De ha nem így van, akkor javaslom hagyj fel a komoly kapcsolatok kialakításával akkor valószínűleg még nem értél meg rá fejben, ezzel nincs is baj, eljön az ideje, de akkor az úgy korrekt ha nem kezdesz komolyba élj egy kicsit, mert szerintem csak komoly szándékokat fair a másikkal szemben belemenni egy kapcsolatba. Ha így van érezni fogod amikor megváltozik a hozzáállásod.

26/F

2012. jún. 21. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!