Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig működhet egy kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig működhet egy kapcsolat, ha pocsék a szex, állandóan problémák vannak vele?

Figyelt kérdés
A pasi kezdő, valahogy nem igazán megy neki a dolog (merevedési problémák, korai magömlés, nem ért a nők testének nyelvén, nem tud igazán felizgatni). Egy pasi mennyi idő alatt érez rá a dologra? Amúgy huszonéves.
2009. okt. 18. 20:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Szia! Bele fog jönni, nem lesz baj, a fontos, hogy ne lássa a csalódottságot, önbizalom kell neki semmi egyéb. Idővel belejön, hidd el. Próbáld tanítani, azt remélhetőleg mindketten élvezni fogjátok. Szerintem 1 évig mindenképp adj időt neki, ez nem egyik napról a másikra működik, de akár az is előfordulhat. Sok sikert!
2009. okt. 18. 21:01
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Előbb-utóbb biztosan ráérez. Ha a barátnője vagy akkor te vezesd rá!;)
2009. okt. 18. 21:01
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Sztem beszélj vele, mond el neki, hogy szereted, hogyan nyúljon hozzád. Megfogja érteni! Gondolj csak bele, főleg h kezdő akk úgy "formálhatod" ahogy akarod:P
2009. okt. 18. 21:04
 4/13 A kérdező kommentje:
Jövő hónapban leszünk fél évesek. Én vettem el a szüzességét amúgy. Próbálom tanítgatni, de vhogy nem érez rá. A csiklómmal pl. egyáltalán nem tud bánni. Orális szexben pocsék, nem tud a csúcsra juttatni. Nem tudom, hogyan tudnám megtanítani.Folyamatosan kap visszajelzést, mi jó, mi nem, mit hogyan csináljon, ennek ellenére sem megy. Nézettem vele már csomó "oktató dvd-t" is. Megmutattam neki pár hasznos oldalt a neten, ahol olvasgathat.
2009. okt. 18. 21:06
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nincs önbizalma, adj még neki időt és dicsérd, hogy fejlődött, még ha nem is igaz. Biztos nagyobb kedvvel áll neki a tanulásnak és még gyorsabb lesz a tényleges javulás :)
2009. okt. 18. 21:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Lehet csak hangulatilag nincs eléggé felizgulva. Gyakorolni kell, majd csak belejön. :) Idő kell, hogy összehangolódjatok. Légy türelmes. Ha meg dobni akarod emiatt akkor meg ne szórakozz vele és tedd meg gyorsan. Ha szereted akkor inkább beszéld meg vele és ne csinálj belőle problémát. Mond meg neki mire vágysz, hogy hogy érjen hozzád stb.
2009. okt. 18. 21:18
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem fukarkodok a dícsérettel, ha vmit jól csinál. Az azonban tény, hogy önbizalma 0 és meg is jegyezte, hogy úgy érzi le van maradva, nem teljesít kellően.
2009. okt. 18. 21:18
 8/13 A kérdező kommentje:
Felizgulással semmi gond. Minden nap szinte végig álló farokkal kerget :) Akkor van a bibi, amikor akció van. akkor jön a lankadás, ha meg nem, akkor hamarabb elsül, mielőtt én elélvezhetnék. Retteg már tőle, hogy megint csődöt mond és be is következik, mert bemeséli magának, hogy biztos megint elcseszi.
2009. okt. 18. 21:21
 9/13 anonim ***** válasza:
jó szex nélkül lehettek ti akár a legigazibb lélektársak, akkor is halálra van ítélve a kapcsolat. jobb, ha belehúz.
2009. okt. 18. 21:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy milyen isteni vele a szex, ha elhiszi akkor beindul és tényleg jobban fogja csinálni. Vezesd oda a kezét, vagy mond hogy csinálja, de ne túl sokszor csak a kezdő lökést add meg neki. Teperd le te az jól fogja növelni az önbizalmát.
2009. okt. 18. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!