Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted ennek mi lehet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ennek mi lehet az oka? (már a szex is pocsék velem.24/L )

Figyelt kérdés

Párommal kb 1,5 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is élünk. Eleinte sem volt zökkenőmentes az életünk, sokszor voltak viták amit általában szexszel "oldottunk" meg - ez az ő bevált módszere, én olyankor vagyok harcképtelen mikor feszültség van köztünk de ez lényegtelen most-

Az utóbbi néhány hétben viszont arra panaszkodik, hogy nagyon pocsék velem az ágyban, és hogy nagyon lelombozom a hozzáállásommal stb. (Valóban nem vagyok túl lelkes)

Ma megkért, hogy nézzek utána a neten, hogy "hogyan legyek jó az ágyban" mert ez kritikán aluli, mármint a teljesítményem.

Persze nincs erre kézikönyv, korábban minden kért technikát, trükköt változtatást bevetettem ami mondott, prűd sem vagyok mégsem jó neki velem.

Arra gyanakszik hogy van valakim, azért nem vagyok már olyan tüzes mint az elején. Persze ez nem igaz.

Próbálom megoldani a helyzetet, de ez egyre csak rosszabb lesz. Ha elmondom nekem mi a bajom (mikor vitázunk sokszor megaláz verbálisan, - idiótának, szerencsétlennek, semmire se valónak nevez- ha az ő rossz tulajdonságait felsorolom hogy nekem mi a rossz megfenyeget hogy elzavar otthonról, mert nekem semmi nem jó.

Korábban élveztem vele a testiséget, sokszor már azon aggódok, mibe köt bele megint mit csinálok rosszul- nem tudom elengedni magam. Szeretném megoldani de semmi ötletem. Valaki tud tanácsot adni?

Mindenkinek köszönöm, aki segíteni próbál.

2012. jún. 18. 14:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Szakíts a fenébe és keress olyat akit szeretsz és aki viszontszeret. Meglátod, a szex is jobb lesz egy olyan emberrel.
2012. jún. 18. 14:13
 2/19 anonim ***** válasza:
szegény... Elnyom téged ez a hapsi, nem kellene vele maradnod, ennél tuti találsz jobbat aki szeretni tud téged. Nem benned van a hiba, hanem a párodban. Szerintem lépj ki ebből a kapcsolatból minél hamarabb, és kezdj egy újat...
2012. jún. 18. 14:14
 3/19 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani, amit az első. Már ne is haragudj, de egy ilyn idiótával én nem tudnénk együtt élni, szexelni meg pláne nem. Inkább lépj, mielőtt lelkileg teljesen tönkre nem tesz!
2012. jún. 18. 14:16
 4/19 anonim ***** válasza:
ez egy bunkó
2012. jún. 18. 14:19
 5/19 A kérdező kommentje:
Szeretem, szeret. Az más kérdés, hogy számomra is hihetelenlen hogy egyik pillanatban még én vagyok a világ legnagyobb férge, a másikban meg jaj de szeret. Mindkettőnknek vannak rossz, belénknevelt tulajdonságai. Semmi ötlet a probléma megoldására?
2012. jún. 18. 14:19
 6/19 anonim ***** válasza:
hogy mit csinálsz? szereted? egy ilyen embert? meg hogy ő szeret téged?? ez most valami vicc ugye? jaaa, hogy azt mondja. ilyet énis tudok ám :D Nagyon szeretlek kérdező :) <3
2012. jún. 18. 14:21
 7/19 ASOT ***** válasza:

Én meg azt gondolom, hogy a pasidnak van valakije! És így akarja okosan elintézni a szakítást, hogy téged gyanusítgat.

Ha fekszel mint egy darab fa és tényleg semmit nem csinálsz akkor megértem, de ha nem így van akkor:

1. vagy van valakije a pasidnak és okosan rád tereli a dolgot és akkor már olyan lenne mint ha nem is ő szakítana veled

2. ha nem is így van akkro is azt mondomh HAGYD OTT! fiatal vagy, előtted az élet ne ragadj le egy boldogtalan szevedélytelen kapcsolatban...

2012. jún. 18. 14:21
 8/19 anonim ***** válasza:
a megoldás a szakítás. egy ilyen bunkóval nem kellene együtt lenned. sexel oldjátok a problémát, meg ilyenek...hajjahjjj. ezt nem így kéne. sztem ő téged csak azért tart, hogy legyen kit...tudod...
2012. jún. 18. 14:22
 9/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, hanyadik barátod ez az ember? Csak mert furcsa nekem, ha valaki azt hiszi, hogy ez a szerelem, amit a pasid csinál. Idézek: "idiótának, szerencsétlennek, semmire se valónak nevez". Na ilyet nem csinál szerelmes ember, ilyet igazából maximum a barátaimnak mondok viccből, de ennyi.
2012. jún. 18. 14:24
 10/19 anonim ***** válasza:
NEM SZERET TÉGED. Ha ez szeretet, hát köszönöm szépen abból én nem kérnék. De mi is az a "szeretet"? Az ő részéről önzés, ő csak saját magát szereti, kellesz neki, de nem így amilyen vagy, hanem úgy ahogyan NEKI jó, tüzesen, meg mittudomén hogyan. Ezt nevezed szeretetnek? Ha valakit szeretek, akkor azt nézem hogy NEKI jó legyen, és el tudom fogadni őt olyannak, amilyen. Még mindig úgy gondolod hogy szeret téged??
2012. jún. 18. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!