Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a szex?
Ha tudod, hogy szeret a párod, és te is nagyon szereted őt, elhagynád azért, mert nem a legjobb a szex vele? Nem azt mondom hogy rossz, csak olyan átlagos. Szóval az a tipikus volt már jobb is.
Nem tinikről van szó.
A nem a legjobb nem azt jelenti, hogy nem jó vele, csak mondjuk az ex-el jobb volt úgy összességében.
Gondolhatod, hogy meg lett beszélve, de még mindig a volt már jobb is kategória.
Muszáj az exhez hasonlitanom, hisz csak hozzá tudom.
Nem, megbeszélném vele. Ha kifejezetten rossz a szex, semmi összhang, vagy fizikai inkompatibilitás (van ilyen is, sajnos...) akkor valószínűleg a szakítás a megoldás - a rossz szex bizony megöli a kapcsolatot.
Ahol viszont átlagos, ott lehet mit javítani, csak beszélni kell róla :)
Értem.
És nálatok mennyi lenne a "türelmi idő"?
Ha csúnyán akarok fogalmazni, akkor azért sikerült elérni egy olyan szintet, hogy emiatt nem hagyom el, mert szeretem. Csak az ex-el jobb volt.
Csak kíváncsi vagyok, más hogy van ezzel a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!