Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk! Nektek fontos a szüzessé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plfsasa16 kérdése:

Fiuk! Nektek fontos a szüzességetek szoval h kivel vesztitek el meg ilyenek?

Figyelt kérdés

2012. máj. 21. 19:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
csak az a fontos, hogy a lány szép legyen és igényes.
2012. máj. 21. 19:49
 2/11 anonim válasza:
a jó csaj szép trófea
2012. máj. 21. 19:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Minél előbb, annál jobb.
2012. máj. 21. 19:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Minnél hamarabb +1
2012. máj. 21. 19:54
 5/11 pontazvagyok2 ***** válasza:
szüzesség még normális kapcsolatom sem volt pedig már 15éves vagyok nem hogy azon filózzak h kivel ... am az első barátnőmmel szeretném elveszíteni!!!
2012. máj. 21. 19:55
 6/11 anonim ***** válasza:
78%

Nem, már nem...

Én is hittem ostoba mód még 19-20 éves koromig a mesékben, hogy van egy lány, aki a párom, a nagy Ő és majd vele vesztem el, vártam rá, nem jött, rájöttem nekem nem jut olyan lány, akivel kölcsönös a testi-lelki vonzalom, talán nincs is olyan lány egyáltalán, akkor meg minek várjak, így 21 évesen elvesztettem egy prostival. Szégyen vagy sem, ez van.

Jól tettem, mert ha nem lépem meg még ma is szűz lennék és persze a csodálatos lány sem érkezett meg az életembe, bizonyára nem is fog már.

2012. máj. 21. 19:57
 7/11 Killerdecsy ***** válasza:
Minél hamarabb,annál jobb :D
2012. máj. 21. 19:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a legfontosabb a meg ilyenek.

Különben én lány vagyok, de szerintem valamennyit számít. Találkoztam már olyan sráccal, akinek pl prostival volt az első, és meg is látszott a szexuális és érzelmi kultúráján.

24/N

2012. máj. 21. 20:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Utolsó: Szerintem annak a fiúnak nem az okozta a nagy sérülést, hogy prostival volt az első. Szerintem ott kéne keresni az okokat, hogy miért prostival vesztette el.

Gondolom ő is átélt sok visszautasítást, csalódást és addig örlődött, amíg ezt meglépte. A hosszú évek alatt pedig a maradandó sérüléseket szerzett.

2012. máj. 21. 20:40
 10/11 full twirl ***** válasza:
Én is úgy veszítettem el, mint a 6. válaszoló, még az életkor is stimmel. Az előttem szólóval meg egyetértek. Én bennem is ezek a dolgok játszódtak le. Tehát nekem nem volt fontos kivel veszítettem el, utána nem is láttam többet. 23F
2012. máj. 21. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!