Fontos nektek a szüzességetek? Lent.
Úgy értem: mi olyan nagy szám benne? Véleményekre vagyok kíváncsi, én ezt most minden hátsószándék nélkül kérdem.
Nekem pl nem fontos. Minél előbb el akarom veszíteni. Nem kérek az olyan kommentekből, hogy kur*a vagyok, mert nem vagyok az.
Nekem nem kell, hogy szerelmes legyek valakibe. Úgy értem az elsőnél. Úgy is csak fájdalmas lenne, kétlem, hogy annyira élvezném. Az elsőnél nekem annyi elég lenne, hogy megbízzak az illetőben (de nagyon).
[én se értettem hogy mi is ebben az a hű de...]
de az első mindig nagyon fontos mert ha nem úgy sikerül ahogy az mindkét félnek jó akkor az kihatással van a további életre.
Én is kíváncsi vagyok,hogy mások számára miért annyira nagyon hatalmas kincs. sokan azt írják az oldalon,hogy 17-18 éves kor alatt semmiképp sem. Ezt sem értem. Az első barátom fontos volt számomra, megbíztam benne és 16 évesek voltunk és lefeküdtünk. Egy pillanat erejéig sem fordult meg a fejemben,hogy túl korai volt vagy,hogy nem kellett volna. Utána egyébként még fél évig voltunk együtt.
L/18
Nekem fontos, azért mert az intim szférám is fontos. Az intim szférám pedig a lelkem, személyiségem egy mélyebb bugyra, az emberek köcsögök, nem jöhet be oda akárki. Annyira nem, hogy 1 embert tervezek beengedni :D Sajna túl sok a követelmény, túl sok a biztonsági ellenőrzés. És ez fontosabb nekem, mint holmi hormonális testi élvezet. Én már csak ilyen kis zárkózott vagyok, ez van. Hadd legyen valamim, amit nem kap meg a világ. És szerintem a szexualitás is kicsit többről szól, mint a puszta élvezet.
20/F
[és igen, hetero vagyok -_-]
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!