Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fontos nektek a szüzességetek?...

Fontos nektek a szüzességetek? Lent.

Figyelt kérdés

Úgy értem: mi olyan nagy szám benne? Véleményekre vagyok kíváncsi, én ezt most minden hátsószándék nélkül kérdem.

Nekem pl nem fontos. Minél előbb el akarom veszíteni. Nem kérek az olyan kommentekből, hogy kur*a vagyok, mert nem vagyok az.

Nekem nem kell, hogy szerelmes legyek valakibe. Úgy értem az elsőnél. Úgy is csak fájdalmas lenne, kétlem, hogy annyira élvezném. Az elsőnél nekem annyi elég lenne, hogy megbízzak az illetőben (de nagyon).

2011. dec. 14. 19:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

[én se értettem hogy mi is ebben az a hű de...]

de az első mindig nagyon fontos mert ha nem úgy sikerül ahogy az mindkét félnek jó akkor az kihatással van a további életre.

2011. dec. 14. 19:51
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Erkölcsi értéke van.
2011. dec. 14. 19:53
 3/25 anonim ***** válasza:
0%

Én is kíváncsi vagyok,hogy mások számára miért annyira nagyon hatalmas kincs. sokan azt írják az oldalon,hogy 17-18 éves kor alatt semmiképp sem. Ezt sem értem. Az első barátom fontos volt számomra, megbíztam benne és 16 évesek voltunk és lefeküdtünk. Egy pillanat erejéig sem fordult meg a fejemben,hogy túl korai volt vagy,hogy nem kellett volna. Utána egyébként még fél évig voltunk együtt.

L/18

2011. dec. 14. 19:55
 4/25 anonim ***** válasza:
Nem fontos. Nekem csak az a lényeg, hogy szeressem és bízzak benne. Amúgy magamnak szakítottam át mert nem akartam, hogy órákat kelljen velem bajlódni.
2011. dec. 14. 19:58
 5/25 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam arra, hogy átfogom magamnak szakítani. Te hogy csináltad?
2011. dec. 14. 19:59
 6/25 lana95 válasza:
100%
Ez a te meglátásod. De azt azért elmondanám , hogy akivel szerelem nélkül fekszel le 1# vagy ő sem szeret és majd később bánni fogod hogy egy kis senkiházi skalpvadásznak adtad oda az egyik (szerintem )legfontosabb dolgot , ami nekünk nőknek van. 2# ha srác szeret Te pedig ( mint írtad) nem szereted viszont lehet hogy ezzel meg őt bántod meg de nagyon , és ezek után nem fog benned bízni . + az első esetében fenn áll a veszélye annak hogy mindenkinek beajánl egy menetre és meg leszel bélyegezve (annak aminek te nem hívod magad és nem is vagy) , de egyébkén a másodiknál is , mondjuk sértettségből ( de ennél kevés az esély ) gondold átt . Lana voltam :) csók 17/L
2011. dec. 14. 20:00
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert mi szeretünk a tündérvilágunkban élni, ahol a herceg jön, megbecsül, megvárja míg te is kész vagy rá és szerelemmel és boldogsággal adod oda neki azt a területedet ahol jó esetben semmi sem járt még (se uborka se gyulai kolbász). És igen nekem erkölcsi értéke van, hogy az első szexuális élményem nem egy diszkóban volt, nem egy parkban, hanem egy olyan fiúval akibe szerelmes voltam. Vagyis ez a terv. Még szűz vagyok :D
2011. dec. 14. 20:04
 8/25 A kérdező kommentje:
De én csak olyannak feküdnél le első alkalommal akiben megbízok. Akiről tudnám, hogy nem ver át. Van egy két olyan barátom akit több éve ismerek. :)
2011. dec. 14. 20:08
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fontos, azért mert az intim szférám is fontos. Az intim szférám pedig a lelkem, személyiségem egy mélyebb bugyra, az emberek köcsögök, nem jöhet be oda akárki. Annyira nem, hogy 1 embert tervezek beengedni :D Sajna túl sok a követelmény, túl sok a biztonsági ellenőrzés. És ez fontosabb nekem, mint holmi hormonális testi élvezet. Én már csak ilyen kis zárkózott vagyok, ez van. Hadd legyen valamim, amit nem kap meg a világ. És szerintem a szexualitás is kicsit többről szól, mint a puszta élvezet.

20/F

[és igen, hetero vagyok -_-]

2011. dec. 14. 20:18
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha a bizalom elég lenne az ember kefélhetne minden barátjával... De ők többnyire nem ilyen funkcióra hivatottak :D
2011. dec. 14. 20:20
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!