Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fontos nektek a szüzességetek?...

Fontos nektek a szüzességetek? Lent.

Figyelt kérdés

Úgy értem: mi olyan nagy szám benne? Véleményekre vagyok kíváncsi, én ezt most minden hátsószándék nélkül kérdem.

Nekem pl nem fontos. Minél előbb el akarom veszíteni. Nem kérek az olyan kommentekből, hogy kur*a vagyok, mert nem vagyok az.

Nekem nem kell, hogy szerelmes legyek valakibe. Úgy értem az elsőnél. Úgy is csak fájdalmas lenne, kétlem, hogy annyira élvezném. Az elsőnél nekem annyi elég lenne, hogy megbízzak az illetőben (de nagyon).

2011. dec. 14. 19:46
1 2 3
 11/25 problem?:D ***** válasza:
31%
bitch!
2011. dec. 14. 20:26
 12/25 anonim ***** válasza:
48%
Idealizmus...arra találták ki, hogy csalódj és hogy lerombolja az illúzióidat,ill. álmaidat.
2011. dec. 14. 20:37
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fontos a szüzességem.

Egyfelől azért fontos, mert az ember ha valamit először csinál, arra mindig sokkal jobban emlékszik, mint amit már sokadszorra. Az első alkalmad bárkivel is legyen, mindig emlékezni fogsz rá, és ezért szeretnék sokan, hogy jó legyen, és ne kelljen megbánniuk később, mert ez egy kirörölhetetlen élmény.

Én ezen kívül elég furcsa vagyok, mivel úgy vélekedik, hogy a szex az egy nagyon bensőséges, komoly dolog, egy másik ember felé a teljes testi és lelki éned megnyitása, megosztása. Ez egy teljesen személyes vélemény, nem kell rajta osztozni, de nem kérek osztást emiatt, mert jogom van a véleményemhez, és a kérdező kérte, hogy mondjam el, azért teszem, nem azért, hogy mások győzködjenek, hogy ez miért nem jó vélemény.

Szóval a fent említett okokból én nem tudom elképzelni, hogy az életem során több férfival is olyan intim kapcsolatba kerüljek mint a szex, így én majd csak a férjemnek szeretném odaadni a szüzességem, és más férfival nem is szeretnék együttlenni. (Ok, ha neadjisten megözvegyülök, akkor persze más a helyzet, de induljunk ki abból, hogy nem özvegyülök meg.)

Nah és bármilyen hihetetlen, sikerült olyan barátot találnom, aki hasonlóan gondolkodik, és ő se szeretne házasság előtt szexet, úgyhogy azt hiszem nekem könnyű a dolgom.

Egyébként szerintem ne szakítsd át a szűzhártyád magadnak, főleghogy nem is tudod, hogy átszakadna-e, és sok nőnek nem is attól fáj az első alkalom. Hogy tudj pár dolgot kérdező:

*a szűzhártya nem minden nőnek szakad át, és nem feltétlen az első aktus során, van akinek rugalmas, tágulékony, és egyáltalán nem szakad el, mert nincs rá szükség

*általában a hüvely tágulása okoz fájdalmat vagy kellemetlenséget az első aktus során, nem a szűzhártya, az inkább vérzést okoz, ha szakad, ha nem szakad akkor meg nincs vérzés

*az első aktus fájdalmas lehet még ha nincs az illető eléggé felizgatva, és nem kívánja eléggé, illetve a partner nem elég gyengéd: mindezek sokkal valószínűtlenebbek abban az esetben ha egy komoly párkapcsoltban veszíted el, mintha egy random illetővel

*nem minden nőnek fáj az első alkalom, és általában azoknak fáj kevésbé, akik egy tartós szerelmi partnerrel vesztík el, mivel a férfiak ha szeretnek egy nőt, nagyon vigyáznak rá, és figyelnek, hogy jó legyen neki, plusz egy párkapcsolati partnerben egy nő mélyebben tud megbízni

2011. dec. 14. 20:48
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól is függ hány éves vagy mivel az első nagyon meghatározó élmény...
2011. dec. 14. 21:38
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Igenis fontos. Én nem tudnám elképzelni, hogy szerelem nélkül odaadjam valakinek csak hogy túl legyek rajta.

Szeressük, kívánjuk egymást őrülten, nekem ez kell, nem elég ha csak megbízom benne.

Lehet hogy a huszadik, vagy századik szexre nem, de az elsőre emlékszik mindenki, kivétel nélkül!

Lehet pont azért olyan nagy dolog, mert már mindenki csak legyint rá és csak nyűgnek tartja.

Nem azt mondom, hogy a nászéjszakáig várok, de a nagy Ő-ig biztosan és ha ez 18, vagy 25 éves koromban jön el...

hát van időm.

2011. dec. 15. 14:02
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem a szuzesseg fontos. Hanem az, hogy a testi kapcsolat intimitasa egyutt járjon a lelki intimitassal. Az ember igy egységes, igy EGÉSZséges. Nem szeretnék kettéhasadni mentalisan.:) Kettéhasadtsag nelkul nem tudnam elkepzelni, hogy mas szinten jarjon a testi közelségvágyam, mint a lelki.

Mar nem vagyok szuz, és most is fontos ez. Ha ez nem adott, nem szexelek, egy okbol: mert nem érzek szexuális vágyat, ha nincs mély lelki kotodes. Ennyi.

2011. dec. 15. 21:46
 17/25 anonim ***** válasza:

"Lehet hogy a huszadik, vagy századik szexre nem, de az elsőre emlékszik mindenki, kivétel nélkül! "

Hogyhogy nem emlekszel?

Nekem 17 honapos korom ota folyamatos emlekem van, egyetlen perce sincs az eletemnek, amire nem emlékeznék... Hogyhogy mas nem emlekszik a sajat eletere?

2011. dec. 15. 21:48
 18/25 anonim válasza:
Az első nagyon fontos! Mindenki maga tudja, hogy kivel, mikor és hogyan. Ebbe nem lehet beleszólni. Az én véleményem az, hogy nem feltétlenül fáj. Fontos, hogy megbízz az illetőben és hogy figyelmes legyen veled szemben. Én a nagy szerelmemmel veszítettem el, és annyira szerettük egymást, annyira figyelmes volt és gyengéd, hogy egy kicsit sem fájt. Nagyon jó volt már az első is. Ha bár nagyon féltem, jó volt. Jól gondold meg azért!!!
2011. dec. 16. 14:49
 19/25 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy, hogy milyen gyengéd lesz a barátom, akkor is fog fájni, mert elég vastag a szűzhártyám és nem könnyű.. elszakítani.
2011. dec. 16. 18:11
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, ezt honnan tudod? tamponproblémáid voltak?

hallottál már szűzhártya rendellenességről? nekem az van, és most fognak műteni, egy teljesen egyszerű, egy perces műtét, még teljes altatás se kell, és utána normális lesz a szűzhártyám

2011. dec. 16. 18:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!