Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fontos nektek a szüzességetek?...

Fontos nektek a szüzességetek? Lent.

Figyelt kérdés

Úgy értem: mi olyan nagy szám benne? Véleményekre vagyok kíváncsi, én ezt most minden hátsószándék nélkül kérdem.

Nekem pl nem fontos. Minél előbb el akarom veszíteni. Nem kérek az olyan kommentekből, hogy kur*a vagyok, mert nem vagyok az.

Nekem nem kell, hogy szerelmes legyek valakibe. Úgy értem az elsőnél. Úgy is csak fájdalmas lenne, kétlem, hogy annyira élvezném. Az elsőnél nekem annyi elég lenne, hogy megbízzak az illetőben (de nagyon).

2011. dec. 14. 19:46
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Még most is vannak problémáim. Nem is tudok használni.

Egyébként rémlik valami.. Azt hiszem már hallottam róla.

2011. dec. 16. 18:29
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

akkor menj nőgyógyászhoz megnézetni

valószínűleg neked is ez van, mint nekem

ha megműtöttek, utána tudsz majd tampont is használni, meg normális nemi életet élni

mindenképp megéri elmenni, mert ha nem csak rendellenes a szűzhártyád, de vastag is, akkor elképzelhető, hogy egyáltalán nem tudsz normális módon nemi életet élni, vagy nagyon fájni fog minden egyes alkalom

húgomnak is ilyen van, de neki az orvos azt mondta, hogy nem túl vastag, és próbálja meg majd a normális közösülést ha eljut oda

de nekem az orvos azt mondta, hogy túl vastag, és nem szakadna el normális aktusnál, így műteni kell

de tényleg egy teljesen apró műtét

2011. dec. 16. 18:35
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem mindegy, hogy milyen gyengéd lesz a barátom, akkor is fog fájni, mert elég vastag a szűzhártyám és nem könnyű.. elszakítani."

Nekem el se szakadt. Megtágult kissé. Nem fajt.

2011. dec. 16. 22:08
 24/25 anonim ***** válasza:
én az elött veszítettem el a szüzességem, hogy tudtam volna, mi is az a szex, vagy szerelem.ezért már nem fontos, de fontos lenne, ha meglett volna akár 13 éves koromig(22/f)
2011. dec. 17. 20:10
 25/25 Brunetzikka válasza:
en is agyaltam ezen aztan elvesztettem a pasimmal jo volt szerettem ennyi :D
2011. dec. 18. 20:18
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!