Lányok! Nektek mennyire fontos a szüzességetek?
Figyelt kérdés
vagy mennyire volt?2011. dec. 11. 20:36
2/19 anonim válasza:
Nekem még fontos, de egy idő után már nem fog érdekelni, van olyan exem, aki naygon izgatónak tartotta(csak meg akart fektetni)- és persze neki fontos volt, hogy csak vele feküdjek le, meg stb, mert jó szoros leszek....
volt olyan aki azt mondta jobb ha előbb esek túl rajta, mert utána jobb lesz...
és hát a fiúk se nagyon becsülik a szűz lányokat(tisztelet a kivételnek...)
Én úgy gondoltam első szerelmemnek adom, de mivel nem nagyon voltam , leszek szerelmes...
ezért kövi barátom örülni fog magának... :D:D
19L
3/19 anonim válasza:
19/L
Szívesen megismernélek,és a kivételek közé sorolnám magam...
22/f
4/19 anonim válasza:
engem nem érdekel különösebben. a lényeg, hogy a partneremben megbízhassak annyira, hogy tudjam, nem fog fájdalmat okozni. de a gyertyafényes-romantikus dolog elég távol áll tőlem. 17/L
5/19 anonim válasza:
kíméljetek a priviktől, nem jelenti azt, hogy egy ismeretlennel lefeküdnék....
19L
6/19 anonim válasza:
nekem már nem az, mert nem vok szűz.. és amióta nem vok az, sokkal jobb :D
7/19 anonim válasza:
Nekem az, mert még mindig megvan és nem tini vagyok.
8/19 anonim válasza:
ez érdekes kérdés. nem szándékozom sokáig megtartani, ha erre voltál kíváncsi. szerintem egy lány értékéből nem von le semmit és nem ad hozzá, sem az ha szűz valaki, sem az, ha már nem...
9/19 anonim válasza:
ez ma már semmit se jelent.. ha szexelsz, azzal csak neked lesz jobb.. :D
10/19 anonim válasza:
marha fontos. az elsőt az vegye el, aki megérdemli.. mert hatással van a további szexuális életemre... ha elbassza mert nem szeret és erőszakos, nem vigyáz rád akkor kész vége... utána meg majd te tudod magad is mennyire falod majd az urakat :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!