Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Titetket befolyásol-e...

Lányok! Titetket befolyásol-e az a szüzességetek elvesztésében, ha pl. már a barátnőitök mind túl vannak az elsőn?

Figyelt kérdés
Tehát elveszítenétek-e csak azért, mert már minden barátnőtök megtette? Persze 15-16-17 évesekre gondolok. Őszinte válaszokat kérek. L/16
2011. ápr. 2. 10:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, hogy fiú vagyok, de azért válaszolnék, ha nem gond. Ne divatból legyél túl rajta, mert annak semmi értelme. Majd, ha megtaláltad az igazit (legyen az bármennyi idő), akkor elég. Addig meg nincs szégyenkezni valód!
2011. ápr. 2. 10:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
NEM!!! és neked se kell megtenned azért hogy te is túll ess rajta ..de csak akkor ha biztos vagy benne!! és avval a fiuval már legalább fél éve vagy egy éve jártok! csak akkor feküdj le vele ne egy 3 hónpos kapcsolat után!!! és védekezz!
2011. ápr. 2. 10:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mikor még szűz voltam, soha eszembe nem jutott ez. Akkor már jó néhány barátnőm túl volt az elsőn, én még mindig ott álltam 18 évesen szüzen. Nem érdekelt egyáltalán, hogy más mit gondol...mondjuk az én időmben nem fújjogták le azt, aki szűz. De én azt mondom, hogy ez a Te életed, a Te döntésed, a Te tested. Akkor veszíted el, amikor Te úgy érzed, amikor Te akarod. Nem amikor más...
2011. ápr. 2. 10:19
 4/11 A kérdező kommentje:
nem azért tettem fel ezt a kérdést, mert szeretnék lefeküdni a barátommal... még egyáltalán nem tartunk ott... egyszerűen kíváncsi voltam, mások ezt hogyan látják. a környezetemben a lányok jó része csak azért feküdt le a barátjával, hogy úgymond, "átessen rajta"...
2011. ápr. 2. 10:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálni tudok nekik:)
2011. ápr. 2. 10:22
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

majd ,ha 1 évig együtt lesztek a barátoddal akkor add oda magad és csak annak aki igazán szeret és ne azért veszítsd el mert jajj minden barátnőd részegen túl van rajta és most menő gyerekek.

Majd amikor a gyereknek meséled ,hogy kicsim ezen mindenki átesik.Anya is így volt vele és részegen egy diszkóban 16 évesen nem is tudom kivel mert a barátnőim hajtottak vs: kicsim én 1 évig jártam és utána egy romantikus este után odaadtam magam.

Remélem érzed a különbséget.

2011. ápr. 2. 10:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem érdekelt, jóval később vesztettem el, de egy percig sem zavart, sőt örülök, mert úgy érzem én jártam jól, én az igazinak adtam, úgy néz ki, ők meg már a ki tudja hányadiknál tartanak.:)
2011. ápr. 2. 11:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem befolyásolt.

mert nem tárgyaltuk a magánéletünket (jó, volt 1-2 aki igen), így azt sem tudtam kinek mikor...

és marhára nem érdekelt a dolog. Így 20 évesen sikeredett a dolog, azzal a fiúval, aki a mai napig is a párom :)

2011. ápr. 2. 11:15
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

Nem! Mivel a barátaim közül mindenki szűz volt. Én voltam az 1. aki elveszítette. 14 éves voltam és már nagyon régóta jártunk. Persze utána hirtelen mindenkinek eszébe jutott elveszíteni. Nem bántam meg mivel még mindig együtt vagyunk a barátommal akivel elveszítettük és már a menyasszonya vagyok. :D

17/L

2011. ápr. 2. 11:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem igazán foglalkoztam vele, amíg szűz voltam. Jött, amikor úgy éreztem, hogy itt az ideje és akarom.
2011. ápr. 2. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!