Meséltek a szüzességetek elveszitéséröl? :D
15 voltam, házibuliban, kb 10 perc után...:D
Beb*sztam mint a szar, világomat nem tudtam szinte, de a csajszi is akivel együtt voltam.
Nemvolt egy nagy élmény, mert alig emlékszek belőle valamire XD totál képszakadás volt az egész este...
A csaj se emlékszik sokra...xd
Kicsit bánom is azóta, hogy nem tényleg a szerelmemmel csináltam.
Most van egy párom, és nagyon szeretem, minden szeretkezésünk maga a gyönyör, mindketten imádjuk a másikat, és ez a szexben is meglátszik! :P
20/F
A válasz megírásának időpontja: ma 14:46
megosztom ezta véleményt 17f :)
grat az1 évhez :)
21 évesen a barátommal, aki aztán a férjem lett, pár hónap után, azt hiszem 4. Előtte is voltak fiúk az életemben, de valahogy nem jutott odáig egyik kapcsolat sem, mert valamiért nem akartam, nem éreztem jó ötletnek. Utólag visszanézve: pozitívumok: nem ért egy nagyobb csalódás sem, minden volt barátom tisztelettel bánt velem, mindegyik odáig volt értem, és rögtön rá lehetett jönni a
partner hibáira (érzelmi, szellemi, értékrendbeli) Negatívum: tapasztalathiány. Megérte. Nem rég született meg a kislányunk. :) (24)
15 évesen, a helyi önkormányzat egyik elhagyatott telkén, egy 26 éves fiúval, hajnalban.
Kis csitriként nagyon boldog és naiv voltam.
Én szerettem utána is sok évig, ő nem. Ráment a kamaszkorom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!