Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tini lányok! Nektek mennyit...

Tini lányok! Nektek mennyit ér a szüzességetek?

Figyelt kérdés
Régen a gésák pénzért adták el a szüzességüket, vagyis az első alkalmat. Ti ha meg lennétek szorulva, mennyit kérnétek érte? Persze csak elméletben...
2009. jún. 22. 16:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Valamennyire idevonatkozik:

[link]

2009. jún. 22. 16:34
 2/17 anonim ***** válasza:
73%
Én is hallottam a fenti esetről. Hát nézd.van aki képes eladni a veséjét, lehet hogy még azt is megtenném, de a szüzességnek szerintem nincs akkora értéke. Pláne hogy nekem már rég nincs meg, de azt hiszem már 100ezerért eladnám. Vagy az sok?
2009. jún. 22. 16:36
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Semmi pénzért nem adtam volna oda. Nekem szexelni valakivel a legbensőségesebb dolog, amit el tudok képzelni a világon.Valami nagyon értékes dolog vész el valakinek az életéből, ha a szex nem tölti be ezt a funkciót, hogy nagyon bensőséges viszonyt alakítson ki két ember közt. Ezt nem lehet pénzzel pótolni, bármennyiről is legyen szó.
2009. jún. 22. 16:42
 4/17 vav22 válasza:
60%
Ha tetszik az illető, tehát vonzódom hozzá, csak akkor adnám el neki, de felőlem bármennyit fizethet egy visszataszítő vagy esetleg perverz alak. Azért szerintem elég sokat ér egy lány szüzessége... Én nem tudnék összeget mondani rá az biztos. Amúgy 20 múltam és nem vagyok már szűz.
2009. jún. 22. 16:42
 5/17 anonim válasza:
100%

Szerintem az nem mérhető pénzben amikor egy olyan emberrel veszíted el a szüzességed akit szeretsz tiszta sziveből.Én is ezt az alkalmat várom.És szerintem ehez a világ összes pénze is kevés volna.

Ja és nagyon el tudom itélni azokat a lányokat akik már 12 évesen elvesztik a szüzességüket.Csak azért h felvágjanak a többiek előtt.

14/L

2009. jún. 22. 16:48
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
pénzért nem adnám oda senkinek, sem az első alkalmat sem a többit. mondjuk első alkalmon már rég túl vagyok, de amikor elvesztettem akkor is így gondoltam.
2009. jún. 22. 16:54
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon sokat ér, és ha el is kéne adnom, akkor az biztos olyan sok pénz lenne, hogy abból életem végéig kényelmesen megélnék... Még szűz vagyok lassan 17 éves leszek, és ezt a kincset majd egy olyan férfinak akarom adni, aki tökéletes... csak mondjuk az sokat gátol h szégyenlős vok :D

De a lényeg, hogy sztem a szüzességnek mindig nagy az értéke, csak vannak akik nem becsülik meg és nem mérik fel mekkora kincs ez.

2009. jún. 22. 16:56
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
1654-es vagyok. én sosem gondolkoztam úgy a szüzességről mint valami nagyon nagy kincs amit valami nagyon tökéletes különleges embernek kell őrizgetni, stb. (19évesen vesztettem el, de előtte sem misztifikáltam ennyire a dolgot). de alapból a testemet, legyen az akárhányadik alkalom, nem adnám el.
2009. jún. 22. 17:43
 9/17 anonim ***** válasza:
71%
Sok csaj a discoban két sörért adja az első alkalmat, a többiné elég egy is...
2009. jún. 22. 18:08
 10/17 anonim válasza:
100%
Soha semmi pénzért, nem adnám el. Inkább "felajánlom" annak, aki a legjobban szeret és én is viszontszeretem.
2009. jún. 22. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!