Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tini lányok! Nektek mennyit...

Tini lányok! Nektek mennyit ér a szüzességetek?

Figyelt kérdés
Régen a gésák pénzért adták el a szüzességüket, vagyis az első alkalmat. Ti ha meg lennétek szorulva, mennyit kérnétek érte? Persze csak elméletben...
2009. jún. 22. 16:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

nincs annyi pénz a Földön amennyit ér nekem elhiszed?

Ezt pénzben nem lehet meghatározni,én egy biztos,stabil párkapcsolatban akarom odaadni a barátom a szüzességemet,majd ha eljön az idő:) Szeretnék majd egy felejthetetlen estét vele,egy kis romantika,petting aztán pedig örömmel odaadnám a szüzességemet a barátomnak.De ezek csak tervek,majd pár év múlva meg is lehet valósítani,addig csak terv és álom marad:)

14/L

2009. jún. 22. 18:57
 12/17 anonim ***** válasza:
ha érzelem van benne, akkor felbecsülhetetlen! Tudom nem igazán a kérdéshez tartozó válasz volt:) 21/f
2009. jún. 22. 19:17
 13/17 anonim válasza:
53%
én anno 16 évesen vesztettem el, egy számomra full közömbös sráccal, akivel soha nem voltam együtt...nem akartam úgy járni mint bnőim, és beleszeretni vkibe aki csak megdug aztán elhagy...az én döntésem volt h kivel, nem hagytam h a szívem diktáljon..ez 3 éve volt, a sráccal azóta amolyan haverfélék lettünk és néha azóta is összefekszünk...nem bántam meg..számomra nem volt fontos a szüzességem..h ne törjék össze a szívemet az már igen...
2009. jún. 22. 23:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem adtam volna el semmipénzért, az biztos!!

Mondjuk nem úgy vesztettem el, ahogy kellett volna, és nem is akkor... sokat érne nekem, ha még meglenne.

2009. jún. 23. 00:34
 15/17 anonim válasza:

Én az elsőt biztos h nem adnám el! Ha valaki olyan élete forogna kockán akit nagyon szeretek (családtag) akkor talán nagyon sok pénzért adnám el, de akkor sem az elsőt...

15,5 éves szűz csaj

2009. jún. 23. 08:30
 16/17 anonim ***** válasza:
semmi pénzért nem adnám el,én úgy vok vele h ezek a dolgok maradjanak meg sztem bensőségesen,romantkusan egy szerelmes lánynak és fiúnak a legeslegjobb dolgaként :)
2009. jún. 23. 19:29
 17/17 anonim ***** válasza:
15:52 : rohadt ribanc
2010. szept. 25. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!