Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok eléggé fontos neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A barátommal két éve együtt vagyunk. Elvált és van 3 gyereke. Nekem még nincs gyerekem. 1 év után összeköltöztünk. Most pedig éppen külön vagyunk, mert elköltözött a gyerekeihez. Azt, mondta hogy nagyon hiányoznak neki. Sokszor veszekedtem vele, amikor a gyerekeinél volt. Miért nem vagyok olyan fontos neki, mint a gyerekei? Miért van az, hogy mindenkinek a gyerek az első? Mindennap felhív telefonon és azt mondja, hogy nagyon szeret, de igy kellett döntenie a gyerekek érdekébe. Ti is a gyereketeket választanátok a szerelmetek helyett? Vagy nem is szerelmes belém, ha elhagyott a gyerekei miatt?2012. máj. 20. 16:36
1/8 anonim válasza:
Én ugy gondolom, hogy amíg az embernek nincs családja, addig a szerelme a legfontosabb, de mivel 3 gyereke van már nemcsak rólad szól az élete. Amikor egy pár lettetek neked ezt vállalnod kellett, hogy neki nagy felelősség az a 3 gyerek. Biztos nagyon fontos vagy neki, de nem várhatod el egy elvált apától, hogy eldobja mindenét egy párkapcsolatért. Neked kell kompromisszumokat kötnöd, nem pedig veszekedned vele emiatt. Ha nem lelkesedsz ezért az életért találj magadnak olyan párt akinek nincs még családja, hiszen hosszútávon ha így gondolod ugysem lennél boldog.
2/8 anonim válasza:
Az rendben van, hogy fontosak neki a gyerekei, sőt, az is normális és természetes, hogy fontosabbak nálad is.
Ugyan nem írtál bővebben, de azért az sokkal elgondolkodtatóbb, hogy miért nem éltek mindannyian együtt? Hány évesek a gyerekek, hol élnek, kivel?
3/8 A kérdező kommentje:
Amig együtt voltunk, addig ideköltözött hozzám. Én anyukámmal és a párjával élek. A gyerekei, pedig a volt feleségével.
2012. máj. 20. 16:47
4/8 A kérdező kommentje:
A gyerekek közül a legkisebb 5 éves lesz, a középső 7, a legnagyobb 9 éves.
2012. máj. 20. 16:48
5/8 anonim válasza:
Akkor tulajdonképpen nem visszaköltözött a családjához?
6/8 A kérdező kommentje:
De.
2012. máj. 20. 16:54
7/8 A kérdező kommentje:
De nem értem, hogy miért nem lehetek én a családja? Azért mert még nincs gyerekünk?
2012. máj. 20. 16:58
8/8 anonim válasza:
így nem is lesz gyereked!!! egy szülő nem fogja a nőjét a gyereke elé helyezni sosem, ezt jegyezd meg!!! Hány éves vagy, 13?! De hülye vagy, hallod, már ne haragudj! Ne várd el tőle, hogy téged válasszon!! Neki CSALÁDJA van!!!!nem csodálnám, és meg is érteném, ha kidobna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!