Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek titkol valamit a párom?
11 hónapja vagyunk együtt. Egyébként nagyon jól megvagyunk. Viszont úgy érzem, titkol valamit. Az első furcsa dolog, hogy nem mutat be az édesanyjának. Minden héten megy a "Ezen a hétvégén átviszlek, nem érdekel, ki mit mond." című szöveg. Pénteken, vagy szombaton természetesen mindig jön egy kifogás, de néha csak olyan, hogy az anyjának rendet kell raknia. Az elején nem zavart, de ha mint állítja, komolyan gondolja a kapcsolatot, akkor már rég illett volna bemutatnia.
Anno februárban kidobta az anyja (az anyjáékkal él, mert az ex-feleség kisemmizte, hitele van, tehát a csekély fizetéséből nem telne albérletre), nálunk lakott két hónapot. Furcsállottam a dolgot, mivel a sztori így hangzott: "Hazamentem, és egy cetlit találtam az asztalon >>Össze vannak pakolva a cuccaid, holnap reggelre már ne legyél itt!<<, éjjel a pincében aludtam, nem mertelek felhívni (beszéltünk aznap este is, mint mindig). Anyám többet nem kíváncsi rám, nem mehetek haza." Két hónapig nálunk lakott, mire megenyhült az anyja, és hazaköltözhetett.
A másik újabb eredetű probléma. Kedden kellett volna fizut kapnia. Állítása szerint nem vette fel, hanem visszaküldte több emberrel a bérszámfejtőkhöz, mivel egy hetet nem számoltak bele. Azóta sincs semmi pénz.
A fönőkének hazudozik, az én számomat adta meg, mert neki nincs telefonja. Tehát rendszeresen engem hívogat a főnöke, ha van valami.
Szerintetek titkol valamit? Ha igen, mit?
egy aggódó barátnő
számomra is ledöbbentő, hogy az ilyen kamugép ruppótlan senkiknek van nőjük, a normális, dolgozó, önfenntartó csávók meg parlagon hevernek...
nem irigységből mondom, egyébként is nőnemű vagyok, és van normális kapcsolatom, de valahogy sosem vonzottak az ilyen nulla emberek. nem is szorultam rájuk...
ültesd le a fiatalembert, kérdezd ki tőle a homályos részeket, és ha azt látod, h valami sántít, akkor rövid úton szabadulj meg tőle, mert nagyon el lehet cseszni egy ilyen mellett az életet.
Az ex feleseg miatt tenyleg tarthat az anyjatol.
A mi csaladunk nem flugos, de ha mi a ferjemmel elvalnank, akkor kb biztos, hogy az elso 5-10 evben senkit sem vihetne a szuleihez.
Nagyon jo kapcsolatban vagyunk, szo szerint sajat gyermekukkent szeretnek, sot, a ferjem munkaja miatt kb tizszer annyi idot toltenek velem, mint a ferjemmel. Telefonon is nagyreszt velem tartjak a kapcsolatot. Aposom ki is jelentette, hogyha mi valnank a ferjem hibajabol, akkor elottem nyitva allna az ajto, oda is koltozhetnek a gyerekekkel egyutt, de ajton belul a ferjemet egy jo ideig nem akarnak latni es az uj baratnoket soha nem vihetne oda. OK, ez igy durvan hangzik, de epp volt a csaladban egy csunya valas, ahol a ferj volt a hibas es erre mondtak anyosomek, hogy ha velunk tortenne hasonlo, akkor en lennek az, akit maguk mellett akarnanak tartani.
Szoval igen, siman lehet, hogy az exfeleseg utan nem akarnak uj not megismerni. Es meg csak nem is hibaztathatjuk oket ezert, nem lehet egyszeru valakit befogadni a csaladba, majd hirtelen arra gondolni, hogy egy valas miatt mas toltheti be par even belul azt a szerepet es ismet uj embert kellene bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!