Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek titkol valamit a párom?
11 hónapja vagyunk együtt. Egyébként nagyon jól megvagyunk. Viszont úgy érzem, titkol valamit. Az első furcsa dolog, hogy nem mutat be az édesanyjának. Minden héten megy a "Ezen a hétvégén átviszlek, nem érdekel, ki mit mond." című szöveg. Pénteken, vagy szombaton természetesen mindig jön egy kifogás, de néha csak olyan, hogy az anyjának rendet kell raknia. Az elején nem zavart, de ha mint állítja, komolyan gondolja a kapcsolatot, akkor már rég illett volna bemutatnia.
Anno februárban kidobta az anyja (az anyjáékkal él, mert az ex-feleség kisemmizte, hitele van, tehát a csekély fizetéséből nem telne albérletre), nálunk lakott két hónapot. Furcsállottam a dolgot, mivel a sztori így hangzott: "Hazamentem, és egy cetlit találtam az asztalon >>Össze vannak pakolva a cuccaid, holnap reggelre már ne legyél itt!<<, éjjel a pincében aludtam, nem mertelek felhívni (beszéltünk aznap este is, mint mindig). Anyám többet nem kíváncsi rám, nem mehetek haza." Két hónapig nálunk lakott, mire megenyhült az anyja, és hazaköltözhetett.
A másik újabb eredetű probléma. Kedden kellett volna fizut kapnia. Állítása szerint nem vette fel, hanem visszaküldte több emberrel a bérszámfejtőkhöz, mivel egy hetet nem számoltak bele. Azóta sincs semmi pénz.
A fönőkének hazudozik, az én számomat adta meg, mert neki nincs telefonja. Tehát rendszeresen engem hívogat a főnöke, ha van valami.
Szerintetek titkol valamit? Ha igen, mit?
egy aggódó barátnő
Voltam már náluk, de kizárólagosan akkor, amikor csak mi ketten, meg a kutya volt otthon. Az erkélyen van a szárító, cigizés közben meglestem, és idősekre jellemző női ruhadarabok voltak csak, illetve a papucsok, cipők sem valami divatos, fiatalos cipők voltak. A lakás stílusa is nagyon öreges. Tehát vélhetően stimmel az, hogy a szüleivel él.
Tudnék beszélni az anyjával, de félek. Mégis milyen indokkal hívjam fel? Volt, hogy a vezetékest hívtam, de akkor a párom vette fel.
Azt mondja, azért nem visz át, mert az anyja az ex-feleségét nagyon kedvelte, és azóta nem fogadta el a barátnőit, engem sem akar kitenni ennek. Csak ezt meg nem értem, hiszen nem vagyok egy mimózavirág, akire hogyha csúnyán néz az anyós, sírva fakad.
Akkor lehet, hogy tényleg attól fél, hogy az anyja elüldözhet téged.
Nálunk a férjem is tartott ettől, mert az exnejének rossz viszonya volt az anyjával. Viszont nekem nem volt rossz tapasztalatom, teljesen jól kijövök az anyósommal. Mondjuk más típus vagyok, mint az ex, ő nagyszájú, "de akkor is megmondom a magamét" típus volt, én meg tudom mikor kell udvariasan kitérni egy vita elől. Tehát, ha nem muszáj, nem provokálom az anyóst a kéretlen véleményemmel.
Ő a 30-as éveiben van, és 15 év van köztünk, tehát annyi, mint az előző komoly kapcsolatával.
Anyós elvileg tud rólam, de gyakorlatilag meg nem tudom.
Mi is ennyi idősek vagyunk...tudom,ez nem tartozik ide.
Lehet,tényleg tart attól,hogy az anyja kidobja otthonról,de tudni kellene, mi volt az igazi oka annak,hogy egyszer már elküldte.Lehet,oka van,amiért nem akar bemutatni a szüleinek,óvni akar pl.
Nem tudom titkol e valamit,de ez a fizus dolog is furcsa..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!