Mit csináljak ha a párom fia szerelmes belém?
A páromnak van egy 17 éves fia aki állandóan bókol nekem és egyik nap bevallotta, hogy szerelmes belém, azóta mindig olyan kínosan érzem magamat ha a közelében vagyok mert mindig kacsintgat nekem.
Szerintetek elmondjam ezt a páromnak?
A fiúval próbáltam már beszélni de nem igazán használt.
23/L
tipikus hatalmas szappanoperás történetet feldolgozó kamukérdés..olyan régóta járok már fel erre az oldalra, hogy rögtön kiszúrom az ilyet. vársz 5 ezer választ, hogy szórakozz, mert amúgy 0 életed van.
amúgy egy 17 éves biztos, h nem fogj bevallani a "mostohaanyjának" hogy bejön neki. legalább írtad volna hitelesen.
az apának semmiképp nem mondanám el, hogy ne bántsam meg, vagy ne sértsem meg az egóját, vagy ne okozzak köztük ellenérzéseket.
a fiút leoltanám, nem mosolyognék vissza és az ilyen a tiniknél, hamar el is múlik amúgy.
Ilyen helyzetben te lányként írod le magadat? Miért nem nőként? Egy középkorú ffi mellett horgonyoztál akinek van egy kamasz fia és még mindig lányként érzed magad?
Nem korrekt ez a kérdés!
"Egy 17 éves kamaszfiú nem fogja bevallani az apja nőjének, hogy belezúgott."
Ismered az összes kamaszfiút a világon?
Szerinted a kamaszfiúk egy futószalagon készültek, és mindegyik ugyan olyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!