Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan buktassam le a párom,...

Hogyan buktassam le a párom, hogyha titkol előlem valamit?

Figyelt kérdés

Szituáció röviden, van egy ismerőse, akivel én egyszer találkoztam, megbeszéltünk, hogy majd átmegyünk hozzájuk. Később úgy alakult, hogy én nem tudtam volna átmenni, ha akartam volna sem. Akármikor kérdeztem a páromat, hogy megy-e, nemleges választ kaptam, sőt, egy idő után kerülte is a témát. Viszont, az ismerős és a férje egy ideje zaklatja facebookon, hogy vállalja fel a tettei következményét, ezért nem kell "elbújni" előlük, várják szívesen máskor is, annak ellenére, hogy anyagi káruk keletkezett. Rákérdeztem, hogy miért írogatják ezt neki, azt mondta, hogy ötlete sincs, ám nem nézett a szemembe, és egyből témát váltott. Megcsalás nem lehetett, mert egy házaspárról van szó 3 gyerekkel, több éve barátok.

Párommal 8 hónapja vagyunk együtt, és mindent elmondunk amúgy a másiknak, egy hónapja együtt is élünk.

Hogyan vehetném rá, hogy elmondja az igazat? Nagyon féltem és aggódok érte! Mit tennétek a helyemben.

2012. márc. 27. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
21%

Elhagynám, ha nem bíznék benne.

Ha bíznék, akkor meg nem akarnám lebuktatni.

2012. márc. 27. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Esetleg mondd neki,hogy vallja be a történteket,mert ha nem hajlandó,akkor meg fogod kérdezni a házaspártól,hogy mi történt,ők majd biztos elmondják!Igaz,hogy ez kvázi zsarolás,de szerintem ha titkol valamit,akkor tuti be fogja vallani!
2012. márc. 27. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a párod nem mond semmit, próbálj beszélni a családdal, azt írtad, találkoztál velük már egyszer, hátha elmondják, mi történt. Vagy inkább előbb a pároddal ülj le és szépen mond el neki, hogy azért vagy a párja, hogy veled mindent meg tudjon beszélni és szeretnéd tudni, hogy mi ez az egész történet, mert hátha tudsz segíteni, együtt könnyebb a problémákat megoldani. Ha még továbbra is kerüli a témát és érzed, hogy nem mond igazat, nem néz a szemedbe, akkor esetleg elkezdheted ijesztgetni, hogy ha nem őszinte hozzád, akkor szakítassz vele, mert így nincs értelme a kapcsolatnak, hogy titkol valamit előled, ami valószínűleg nagyon fontos dolog.
2012. márc. 27. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Megmondanám a barátomnak, hogy vagy ő mondja el nekem, hogy mi van, vagy megkérdezem az ismerősöket.
2012. márc. 27. 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos,hogy kínos neki,de az "anyagi kár keletkezett" nem hiszem,hogy megcsalást takar.Lehet leverte a Buddha szobrot a komódról,vagy a herendivel frizbizett a kertben.
2012. márc. 27. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóra gondolok, pl. véletlenül összetörte az üvegasztalt, vagy leverte a poharat. De mivel a barátok ilyet írnak, nem haragszanak rá nagyon. De ha nem akarja neked elmondani, minek akarod tudni? Lehet, hogy kínos neki. Miért akarod ilyennek fárasztani? Ha akarja elmondja, ha akarja nem. Ne nyaggasd már.

Ha te valamit nem akarsz neki elmondani, és cseszegetne, akkor az hogy esne neked? Ennyi magánélet kell, az együttélés nem arról szól, hogy még a gondolataink is közösek.

De szerintem nemsokára hallani fogod majd te is, mint jó poént.:)

2012. márc. 27. 14:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, és aki ilyenért elhagyná a másikat, az tegye csak. legalább szegény pár fellélegzik.
2012. márc. 27. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!