13-15 eves sracok mit szolnatok hogyha anyutok kikapcsoltatna veletek a gepet 8 kor azert h nehogy elbutulj. Te evvel h szalnal szembe ha nem tartanad helyesnek?
Lapozhatnád a helyesírási szótárt is :P :)
Amúgy igaza van anyukádnak!
A 13-15 éves srácok biztosan "gonosznak" látják anyukádat, de nagyon is jól gondolkodik :)
Egyszer majd megköszönöd Neki :)
Lehet mást is csinálni, zenét hallgatni, megnézni egy jó filmet, építeni, kitalálni valami hobbit, barkácsolni stb stb :)
21-L
Az anyukad aggodik a szemedeiert, az egeszsegedert, tehat nem elitelendo az, amit tesz. En pl. ezt nagyon praktikusan oldottam meg, elvittem a zsinort, elzartam, igy nem kellett kellemetlen vitakba szallnom a gyermekeimmel.
Sajnos te meg nem tudod azt, hogy mennyit artasz onmagadnak, hiszen a szemedet tulterheled, s nem beszelve a mozgasszegeny eletmodrol. TEhat itt most nem a netten van a hangsuly, hanem ahogyan elsz, mivel a mamad neked jot akar, felt attol, hogy beteg leszel, a latasod romlani fog stb., amikor mar szinten anyukad fog izgulni, es orvoshoz rohangalni veled pl.
Írásodból látszik, hogy nem sok ésszel áldott meg téged az Úristen.
Úgyhogy olvass csak, okosodj.
Mond meg anyádnak, hogy két óra mire betölt a windóz, ne szpasson má.
-kyle
"szemedet tulterheled, s nem beszelve a mozgasszegeny eletmodrol"
Lassan 8 éve csinálom ezt, se a látásomnak, se a kondíciómnak semmi baja, bármikor lefutok 2-3 kilómétert csak úgy, akár csomagokkal is.
Amúgy meg utéálom amikor valaki a saját írásában is így ír hogy S. Könyvekbe való, nem élő kommunikációba bszod!
Ahogy az emberek ezt felveszik a könyvekből, úgy felvesznek mindenféle elmebeteg szokást is ami oda le van írva.
" Azzá vállsz amit fogyasztasz " mondta egyszer valaki, vagy valami hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!